ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

Από το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, σχετικά με την κομματική προπαγάνδα κυβερνητικών και κρατικών στελεχών υπέρ του ΟΧΙ


Τις τελευταίες μέρες, ορισμένα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που διορίστηκαν σε κυβερνητικές θέσεις και σε δημόσιες επιχειρήσεις, μια και απέτυχαν να εκλεγούν
βουλευτές το «παίζουν» βασιλικότεροι του ... Βασιλέως επιδιδόμενοι σε μια κωμικοτραγική επιχείρηση εκμετάλλευσης της θέσης τους για να προπαγανδίσουν το ΟΧΙ στο δημοψήφισμα .


Χαρακτηριστικά παραδείγματα αποτελούν η ΓΓ Ισότητας του Υπουργείου Εσωτερικών -εκείνου δηλαδή που διοργανώνει τις εκλογές- ο ΓΓ του Υπουργείου Υγείας και ο Πρόεδρος του ΑΔΜΗΕ. Αλήθεια θεωρούν ότι κάνουν καλό στο κόμμα τους και στην Κυβέρνηση στέλνοντας από το γραφείο τους μέιλ σε δημοσίους υπαλλήλους που δεν μπορούν να εισπράξουν το μισθό τους?

Ελπίζουμε ότι όλη αυτή η αθλιότητα δεν αποτελεί κεντρική επιλογή και η κυβέρνηση -παρά τον ανόητο φανατισμό και τις ακραίες διχαστικές αντιλήψεις που καλλιεργεί - θα βάλει φρένο στη χειραγώγηση των δημοσίων υπαλλήλων πριν εξαπλωθεί σε όλο το δημόσιο τομέα.

Καλούμε επίσης την κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να σταματήσει το κύμα ρουσφετολογικών διορισμών που κάνει 3 μέρες πριν το δημοψήφισμα σε διάφορους οργανισμούς του Δημοσίου προκαλώντας βάναυσα τους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα που λόγω της διάλυσης της οικονομίας τίθενται σε αργία ή χάνουν τις δουλειές τους.

Το ΝΑΙ στη Ελλάδα, το ΝΑΙ στο ευρώ ενώνει τους Έλληνες και αποτελεί σταθερή προοπτική για την ανάπτυξη και την κοινωνική συνοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου