ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 12 Ιουλίου 2015

Αν έχεις Τσίπ(ρ)α επάνω σου παραιτήσου Κα(η)μένε!




Δυστυχώς, η λίστα των «υπευθύνων» πολιτικών, διαρκώς αυγατίζει, στερεύοντας την ελπίδα, των προδομένων πολιτών.
Απλά, η νέα πολιτική γενιά εμφανίζεται εμφανώς ικανότερη στο θέατρο! Ειλικρινά, της βγάζω το καπέλο! Τέτοια ηθοποιία! Τόσο ποιοτικές ..ερμηνείες, εδώ και δυο χρόνια τουλάχιστον με κορύφωση τους τελευταίους 5 μήνες, καιρό είχε να δει το …θεατρικό, πολιτικό σανίδι! Για να λέμε όμως και του …στραβού το δίκιο, παίζανε χωρίς αντίπαλο αφού οι προηγούμενοι είχαν στερέψει πια από ιδέες κι εμφανίζονταν, να προκαλούν τον μέσο σκεπτόμενο Έλληνα, με τα επιχειρήματα που επικαλούνταν καθώς επιχειρούσαν, να υπογράφουν αποδεχόμενοι τα πάντα, «πάση θυσία». Μόλις όμως τους δόθηκε πάλι η ανέλπιστη (;) ευκαιρία, αμέσως προθυμοποιήθηκαν να (ξανα)παίξουν πρόθυμα τον ρόλο του κομπάρσου αφού μόνο αυτόν αποδείχτηκαν ικανοί να παίξουν.

Ας αφήσουμε όμως τα παλιά, ξινά σταφύλια (παρόλο που μάλλον θα ξαναπροσφέρουν σύντομα τον στυφό …χυμό τους) αφού τα ξεζουμίσαμε επί 5 χρόνια τώρα κι ας καταπιαστούμε με τα φρέσκα «φρούτα» που επιδιώκουν, να σώσουνε κι αυτά, τον «τρομαγμένο» Ελληνικό λαό! Όπως όμως απέδειξε το δημοψήφισμα, οι φοβισμένοι πολίτες περιορίστηκαν τόσο πολύ που τρόμαξαν οι …λύκοι από κάθε γωνιά του πλανήτη! Και της εγχώριας αλλά και της διεθνούς …πανίδας! Οι οποίοι, επί δέκα συνεχή 24ωρα, εκφόβιζαν και τρομοκρατούσαν διαρκώς, προκλητικά και απροκάλυπτα, παραπληροφορούσαν με αναίδεια και προπαγάνδιζαν ξεδιάντροπα με τα δημοσιογραφικά τους φερέφωνα, εντός κι εκτός Ελλάδας. Παράλληλα εκβίαζαν με τις κλειστές τράπεζες, κυρίως τους συνταξιούχους, πολλοί εκ των οποίων, έχοντας βιώσει πολέμους και δυστυχίες, υπέκυψαν εν τέλει, εν μέρει δικαιολογημένα στον φόβο του αγνώστου αφού όσο πλησιάζει το αναπόφευκτο τέλος, της επίγειας ζωής των ανθρώπων, τόσο τους καθιστά ευάλωτους σε απροσδιόριστες φοβίες κι έλλειψη αγωνιστικότητας, με κοινή συνισταμένη τον φόβο του θανάτου! Με δεδομένη βέβαια την έλλειψη πίστης για την μετά θάνατο ζωή.

Μετά το δημοψήφισμα όμως, οι παμπόνηροι σκηνοθέτες διαπίστωσαν έντρομοι πως απέτυχαν, να υποτάξουν την συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου που βροντοφώναξε ένα ηχηρότατο ΟΧΙ που ακούστηκε πολύ δυνατά σε κάθε γωνιά του πλανήτη, διατρανώνοντας την θέλησή του για ζωή, ολόκληρη, περήφανη, ελεύθερη κι ακηδεμόνευτη. Το μεγαλύτερο κομμάτι του Ελληνικού λαού, δεν τους έκανε την χάρη, να σκύψει το κεφάλι, δηλώνοντας υποταγή στους μισάνθρωπους, τοκογλύφους δανειστές αφού είτε πείσθηκε από τη ρητορική, των «υπερήφανων» Ελλήνων ηγετών του είτε υποχρεώθηκε όπως ο υποφαινόμενος, να απαντήσει όχι στο τελεσίγραφο (ποιο ήταν αλήθεια;) των δανειστών, αδυνατώντας να πει ναι ή να απόσχει, σεβόμενος την ιστορία των προγόνων του. Το αποτέλεσμα ήταν ΚΟΛΑΦΟΣ, τόσο για τους ξένους, καλά κρυμμένους σκηνοθέτες όσο και για τους ταλαντούχους (δεν το συζητώ) Έλληνες πρωταγωνιστές και όπως φαίνεται νέους, πειθήνιους υπηρέτες τους. Πώς αλλιώς να τους αποκαλέσεις αφού έπεισαν το σύνολο των Ελλήνων πολιτών, για τον υψηλότατο δείκτη ευφυίας τους; Η απάντηση συνεπώς στο ερώτημα, «συνένοχοι ή βλάκες», μάλλον δεν τους αθωώνει!
Τα ερωτήματα λοιπόν κ. Τσίπρα, αμείλικτα και σκληρά. Αφού αποδείχτηκε πέραν πάσης αμφιβολίας πως τόσο εσείς όσο και η …ηγετική ομάδα των «διαπραγματεύσεων» (τρομάρα σας), ήσασταν πρώτα ξαδέλφια, των ομολόγων σας του …«ναι σε όλα», γιατί προχωρήσατε στο δημοψήφισμα, υπηρετώντας τόσο απροκάλυπτα, τους εχθρούς της Ελλάδας και των πολιτών της; Που θέλησαν, αλαζόνες γαρ να τους εξευτελίσουν, υποχρεώνοντάς τους, να δηλώσουν πλήρη υποταγή στον αρρωστημένο εγωκεντρισμό τους. Ήταν βέβαιοι πως θα τρόμαζαν από την Γκεμπελική προπαγάνδα και την οικονομική ασφυξία που επέβαλαν στο τραπεζικό σύστημα της Ελλάδας.

Αυτοί είναι αγαπητοί αναγνώστες, οι «πολιτισμένοι φίλοι» της Ελλάδας που τόσο επιθυμούν κάποιοι να τους μοιάσουν. Ποτισμένοι με χολή μέχρι το μεδούλι, σαδιστές, κυνικοί και διεστραμμένοι. Που αν είχαν γεννηθεί λίγες δεκαετίες νωρίτερα, θα είχαν κατηγορηθεί για εγκλήματα πολέμου. Και που επειδή γεννήθηκαν λίγο αργότερα, θα είναι ίσως οι πρώτοι που θα κατηγορηθούν για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, εν καιρώ …ειρήνης! Μόλις όμως οι «φίλοι» ένιωσαν το «φτύσιμο» του Ελληνικού λαού, αντί να νιώσουν τύψεις, έδωσαν εντολή στους νέους «εντολοδόχους», να συναινέσουν πάραυτα με τους παλιούς! Και οι Έλληνες (;) υπηρέτες (= υπουργοί) αμέσως υπέκυψαν! Ούτε τα προσχήματα δεν κράτησαν!

Γιατί τους κάνατε το χατίρι κ. Τσίπρα; Εσείς που τόσο υποκριτικά, επί τόσους μήνες διαλαλούσατε πως μόνο τον λαό υπηρετείτε, γιατί τον ΠΡΟΔΩΣΑΤΕ; Γιατί δεν κρατήσατε ούτε τα προσχήματα; Γιατί, πριν καν ολοκληρωθεί η βραδιά των αποτελεσμάτων, μετατρέψατε το συντριπτικό όχι του Ελληνικού λαού, στο ταπεινωτικότερο ναι, απογοητεύοντας έναν ολόκληρο λαό;
Τι σας υποχρέωσε κ. Τσίπρα να σπεύσετε, να ερμηνεύσετε το υπερήφανο όχι του Ελληνικού λαού, σε «σαφή του δήλωση πως θέλει να πορευτεί μέσα στην Ευρώπη»; Ποιος σας έδωσε αυτό το δικαίωμα κ. Τσίπρα; Πώς καταλάβατε κ. Πρωθυπουργέ πως η συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού λαού, ψηφίζοντας ΟΧΙ μετά από τόσους εκβιασμούς, επιθυμούσε τη …σύσκεψη των πολιτικών (πτωμάτων εκείνη την ώρα) αρχηγών και τη συγκατάθεσή τους, για να μείνουμε …οπωσδήποτε στην Ευρώπη; Αμφισβήτησε ποτέ κανείς πως θα υπέγραφαν έρποντας όπως έπρατταν επί τόσα χρόνια; Τι φοβηθήκατε λοιπόν; Μήπως σας μαλώσουν κι εσάς τα αφεντικά;

Γιατί εξαργυρώσατε τόσο φθηνά (με αδιευκρίνιστα μάλιστα αργύρια) και τόσο πρόωρα το λαμπρό (;) σας μέλλον που οικοδομήθηκε από τότε που ήσασταν ακόμη μικρό παιδί στο δεκαπενταμελές του Λυκείου και τα αμφιθέατρα των πανεπιστημίων; Τότε (1991) που 17 χρονών παιδί ακόμη, σας ανακάλυψε η τότε κραταιά κ. Παναγιωταρέα, στο νεοσύστατο τηλεοπτικό Αντέννα (που από μικρός έδειχνε ότι θα …μεγαλώσει) και σας παραχώρησε ολόκληρο δίωρο (!) και μάλιστα 10-12 το βράδυ για να εκφράσετε την πολιτική σας κοσμοθεωρία. Αυτήν του άθεου αριστερισμού που ενώ προστατεύει τα δικαιώματα κάθε πολίτη με σεξουαλική ιδιαιτερότητα, την ελευθερία σκέψης, λόγου και πίστης κάθε ταλαιπωρημένου μετανάστη ή τη ζωή μιας πεταλούδας στη Νικαράγουα, από την άλλη βγάζει φλύκταινες με την Ορθόδοξη Εκκλησία που προφανώς θεωρεί υπεύθυνη για τα δεινά του τόπου αφού τους μισθούς των ιερέων, προτίθεται να (και σύντομα θα) περικόψει! Παρεμπιπτόντως κ. Τσίπρα, αν προτείνετε το «προοδευτικό» αυτό μέτρο στην τρόικα (συγγνώμη θεσμούς) και το περιλάβετε στο νέο μνημόνιο (συγγνώμη πρόγραμμα αποκατάστασης μνημονίων), θα τύχετε πολύ μεγάλης αποδοχής απ’ τα τόσο υψηλά αυτά ανθρώπινα μεγέθη που δέχεστε να υπηρετείτε όπως ακριβώς οι προηγούμενοι!
Δυστυχώς κ. Τσίπρα είχατε σκοπό, να σύρετε την Ελλάδα στο πιο σκληρό μνημόνιο, αλλιώς θα γλύφατε τουλάχιστον τα …κόκκαλα (δυστυχώς μόνο γι αυτό είστε και σεις ικανοί), του (υποκριτικού βεβαίως) «τελεσιγράφου» Γιούγκερ που «αποσύρθηκε» (τι δούλεμα κι αυτοί) αλλά όπως αποδείχτηκε ήταν πολύ καλύτερο!

Ρητορικά βεβαίως τα παραπάνω ερωτήματα. Το δημοψήφισμα στήθηκε απ’ έξω και υπηρετήθηκε άψογα από μέσα με ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΚΟΠΟ. Το πειραματόζωο της τελευταίας πενταετίας, ο Ελληνικός λαός να ταπεινωθεί και να υπογράψει ο ίδιος, με μεθόδους άμεσης «δημοκρατίας» (!) την οριστική θανατική του καταδίκη. Δεν το έπραξε όμως. Τους σβούριξε μια μεγαλοπρεπή σφαλιάρα! Και τους μέσα και τους έξω. Και τώρα θα τιμωρηθούν παραδειγματικά οι υπεύθυνοι, της παταγώδους αυτής «αποτυχίας». Πολιτικοί, δημοσιογράφοι και πάσης φύσεως συνεργάτες, κυρίως όμως ο Ελληνικός λαός, έμμεσα αλλά ουσιαστικά. Ήδη η κυβέρνηση εξευτελίστηκε, με την κατάθεση, του σκληρότερου μέχρι τώρα μνημονίου. Δεν φτάνει όμως. Θα την σύρουν κι άλλο, είτε άμεσα, ζητώντας της να πολλαπλασιάσει τα μέτρα είτε στη διάρκεια, απαιτώντας της κάθε φορά περισσότερα μέχρι να εξαφανιστεί ταπεινωμένη από προσώπου γης! Και τότε θα αναλάβει «νέο» αίμα, η χρυσή εφεδρεία, ο Σταύρος Θεοδωράκης ή ο ατσαλάκωτος κ. Αβραμόπουλος την εκ νέου «σωτηρία» της χώρας. Οι δε βουλευτές, ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, θα φτύνουν μέσα στα δόντια τους, «ναι σε όλα», υπό τον χλευασμό της Ιστορίας, της οποίας το μπόι, μάλλον δεν υπολόγισε καλά ο κ. Τσίπρας και οι συν αυτώ!
Κρίμα! Νέοι πολιτικοί με τόσες ικανότητες όπως ο κ. Τσίπρας κι οι υπόλοιποι κυβερνητικοί παράγοντες, χωρίς διεφθαρμένο παρελθόν, αντί να διαχειριστούν το Θείο δώρο, της …αδιαπραγμάτευτης ευφυίας τους προς το συμφέρον του τόπου, προτίμησαν «να συμμαχήσουν με τον διάβολο», προκειμένου να «σώσουν» τη χώρα αντί να ζητήσουν τη βοήθεια του Θεού, για να προστατεύσουν όσους τους εμπιστεύτηκαν αλλά δυστυχώς φαίνεται πως εξαπάτησαν!

Όσο για τον (συν)έτερο …πιλότο, κ. Καμένο, δεν θέλω να πω ακόμη κάτι σκληρότερο αφού δεν (φαίνεται να) είχε ενεργή συμμετοχή στις διαπραγματεύσεις. Αν όμως εξαπατήθηκε, ας αφήσει κατά μέρος τις δηλώσεις περί «υπευθυνότητας» γιατί κουραστήκαμε! Οι περισσότεροι που ψήφισαν ΑΝ.ΕΛ, μάλλον τον προτιμούν περισσότερο «ανεύθυνο»! Ούτε του ζητούν, να προστατεύσει τη χώρα ο στρατός (!) από τον «εμφύλιο»! Αλήθεια κ. Υπουργέ Εθνικής Άμυνας, επειδή είναι σοβαρή καταγγελία, εσείς από που το μάθατε; Είχατε πληροφόρηση από τους βαρώνους της ενημέρωσης ή από τις μυστικές υπηρεσίες του Στρατού, των οποίων ηγείστε;
Σε κάθε περίπτωση πάντως, αν η ελευθερία της χώρας, περνάει μέσα από …εμφύλιο, δεν πρέπει να το υποστούμε κ. Πρόεδρε; Εκτός αν δεν κατάλαβαν καλά, όσοι σας ψήφισαν και οι Έλληνες παραμένουν Ανεξάρτητοι, μόνον όσο δεν ελλοχεύει …εμφύλιος! Αλλιώς παραδίνονται πειθήνια στις επιταγές των ξένων!

Κύριε Πρόεδρε των ΑΝ.ΕΛ, πολύ φιλικά σας προτρέπω. Ακούστε προσεκτικά τη φωνή των απλών πολιτών είτε σας ψήφισαν είτε όχι. Δεν ενοχλούνται πια οι ξένοι από την παρουσία σας στην κυβέρνηση όπως πιθανό να ίσχυε ως τώρα. Άλλωστε τώρα πλέον, κυβέρνηση θα συγκροτούν μόνο «υπεύθυνοι» πολιτικοί, τύπου Θεοδωράκη, Γεννηματά, Δένδια, Μητσοτάκη, Αβραμόπουλου ή κυρίως τεχνοκράτες. Ούτε καν ο κ. Τσίπρας που κάηκε μόνος του και θα καταλήξει στον σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας αφού κατάφερε να σαπίσει πριν καν ωριμάσει!

Κύριε Καμένε, έτσι κι αλλιώς, σας έχουν ξεγράψει από την όποια επόμενη κυβέρνηση. Προφυλάξτε το κίνημα των ΑΝ.ΕΛ, το πολιτικό μέλλον και την αξιοπρέπειά σας όπως και των ψηφοφόρων σας από τον επερχόμενο εξευτελισμό. Ακόμη κι αν μείνετε στην κυβέρνηση (παντελώς απίθανο), δεν θα είστε πια στο …πιλοτήριο συγκυβερνήτης (αν υπήρξατε ποτέ) αλλά στο κυλικείο, να φτιάχνετε …καφέδες! Αντί λοιπόν να οραματίζεστε πως θα προστατέψετε τη χώρα από τον εμφύλιο, εφαρμόστε όσο μπορείτε γρηγορότερα την προτροπή, του τίτλου του άρθρου. Αν δεν το πράξετε τώρα (χθες έπρεπε), θα αναγκαστείτε, να το πράξετε ταπεινωμένος στο άμεσο μέλλον ενώ ο κ. Γεωργιάδης θα σας χλευάζει χαιρέκακα από την αγαπημένη του τηλεόραση: «Στα τέσσερα και σεις κ. Καμένε»!
Τέλος να επισημάνω πως παρόλο που οι πολιτικοί της Ελλάδος και τα παπαγαλάκια των καναλιών, με ελάχιστες εξαιρέσεις, θα σέρνονται στα πατώματα, ικετεύοντας τους ξένους δανειστές, να μη μας αποπέμψουν από την Ευρωζώνη, είναι πολύ πιθανό, η Ελλάδα να εξωθηθεί τελικά στη χρεοκοπία και τη δραχμή ή τώρα ή στο άμεσο μέλλον, αγκαλιά με την ανάμνηση του χαμένου, ανεκπλήρωτου έρωτα των πολιτών της, του πολυαγαπημένου ευρώ και υπό την κηδεμονία ξένων αφεντικών. Όχι μόνο με ευθύνη, των ούτως ή άλλως ξεπουλημένων ή ανίκανων πολιτικών αλλά επειδή ικανό τμήμα του Ελληνικού λαού, δεν κατάφερε ποτέ, να ξεπεράσει τον παθολογικό του έρωτα προς ένα νόμισμα που …ξεδιάντροπα του γύρισε την πλάτη!

Τα δύσκολα είναι μπροστά μας ό,τι κι αν συμβεί. Όπως και για όλο τον υπόλοιπο πλανήτη. Όταν οι Γερμανοί καταλάβουν ότι ο δημοφιλής σήμερα κ Σόιμπλε και η αδιαμφισβήτητη ηγέτιδά τους κ. Μέρκελ, υπονόμευσαν με τόση μαεστρία και την δική τους εθνική κυριαρχία, θα είναι πολύ αργά και γι αυτούς. Από τα σύννεφα που σήμερα πετούν μέχρι το έδαφος που ανώμαλα θα προσγειωθούν, η απόσταση είναι τόσο μεγάλη που μέχρι να συνέλθουν, τα τραύματά τους θα κληθούν να «θεραπεύσουν», οι στυγνοί τεχνοκράτες μιας παγκόσμιας κυβέρνησης.

Οι εκλεγμένοι πολιτικοί όλου του πλανήτη, παραχώρησαν εκούσια την εξουσία τους σε «ανεξάρτητες» αρχές, μη εκλεγμένων τεχνοκρατών που εισπράττοντας παχυλούς μισθούς, υπηρετούν πιστά τα δικά τους (αθέατα) αφεντικά, με συμφέροντα εντελώς διαφορετικά απ’ αυτά, των υπολοίπων πολιτών.

Κλείνοντας, αξίζει να τονίσω σε όλους τους «φίλους» εκτός Ελλάδας πως ενώ οι περισσότεροι πολιτικοί σέρνονται στα πόδια τους, την Ελληνική ψυχή ακόμη δεν την υποδούλωσαν. Κι αυτό πονάει πολύ! Σαν τους επαγγελματίες ζιγκολό που ενώ όλες οι γυναίκες σέρνονται στα πόδια τους, αυτοί δεν ησυχάζουν αν δεν κατακτήσουν την μία που τους απέρριψε. Κι οι Έλληνες «έφτυσαν» κατάμουτρα κι αυτούς και τις απειλές και τους εκβιασμούς τους.

Απευθυνόμενος τέλος στους συμπολίτες μου είτε ψήφισαν ναι (τους καταλαβαίνω, οι μομφές μου προς τους πολιτικούς δεν αφορούν τον απλό κόσμο που επέλεξε κάτι άλλο, επειδή πείστηκε γι αυτό) είτε ψήφισαν όχι, αναρωτιέμαι φωναχτά! Στις πόσες αναποδιές, ο Ελληνικός λαός θα ξαναγεμίσει τις Εκκλησίες; Στα πόσα στραπάτσα θα στρέψει το βλέμμα του στον Ουρανό, ζητώντας τη βοήθεια του Θεού, της Παναγιάς και των Αγίων Του;


Δημήτρης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου