ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

Κρίση; Ποια κρίση; Τα πάρτι συνεχίζονται στη Μύκονο -Ρεπορτάζ του Reuters στο ελληνικό κυκλαδονήσι (ΒΙΝΤΕΟ)



Γεμάτο τουρίστες, το ελληνικό νησί της Μυκόνου χαλαρώνει εν μέσω φόβων ότι τα ατελείωτα πάρτι δεν θα έχουν διάρκεια, αναφέρει ρεπορτάζ του Reuters που βρέθηκε στο κυκλαδονήσι.


«Εδώ ειδικά είναι υπέροχα. Πάρτι στην παραλία, μουσική, κόσμος, διασκέδαση…», λέει μια τουρίστρια στη δημοσιογράφο Deborah Lutterbeck. Στη διάσημη παραλία super paradise, οι τουρίστες αντιλαμβάνονται την κρίση ξαπλωμένοι στις ξαπλώστρες ή απλά απολαμβάνοντας αυτά που έχει να προσφέρει το ελληνικό νησί. «Αισθάνομαι ότι δεν υπάρχει κρίση εδώ», συμπληρώνει χαρούμενη μια άλλη νεαρή τουρίστρια».

«Και τη στιγμή που οι Έλληνες στέκονται σε ουρές στα ΑΤΜ, ή ανησυχώντας για τη χρήση πιστωτικών καρτών, τέτοια προβλήματα δεν υφίστανται για τους τουρίστες που ψωνίζουν στη Μύκονο», λέει η δημοσιογράφος. «Μπορούν να πληρώσουν με πιστωτικές κάρτες, τα ΑΤΜ είναι γεμάτα μπορούν να τραβήξουν χρήματα, δεν έχουμε πρόβλημα. Προς το παρόν, δε ξέρω τι θα γίνει σε 10 μέρες ή σε ένα μήνα. Αλλά προς το παρόν είναι εντάξει», λέει μια Ελληνίδα καταστηματάρχης.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου