ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 26 Ιουλίου 2015

Χώρισε ζευγάρι της showbiz μετά από 9 χρόνια και τρία παιδιά!



Μια του κλέφτη, δυό του κλέφτη, τρεις και… τον χώρισε: γνωστή τηλεπερσόνα έδωσε τα παπούτσια στο χέρι στον καλό της, μετά από 9 χρόνια σχέσης και τρία παιδιά!



Τέλος στην σχέση της με τον Σκοτ Ντίσικ φέρεται πως έβαλε η μεγαλύτερη κόρη της οικογένειας Καρντάσιαν, Κόρτνεϊ, καθώς δεν άντεξε τις «περιπέτειές» του, με αποκορύφωμα τις πρόσφατες τρυφερές φωτογραφίες με... την πρώην του.


(Mία από τις πρώτες φωτογραφίες του ζευγαριού, το Καλοκαίρι του 2006)

«Η Κόρτνεϊ ήταν πάντα στο πλευρό του Σκοτ, αλλά τώρα έπρεπε να κάνει το καλύτερο για τα παιδιά τους», ανέφερε πηγή στο «E! Entertainment», επιβεβαιώνοντας τις φήμες για χωρισμό.

Η σχέση του ζευγαριού, που άρχισε το 2006, πέρασε από σαράντα κύματα, καθώς ο Σκοτ δεν έκρυψε την αδυναμία του στο ποτό! Μάλιστα, το αλκοόλ έγινε η αφορμή για να χωρίσουν για λίγο το 2010, αλλά και ο λόγος για τον οποίο η Κόρτνεϊ δεν απάντησε ποτέ στην πρόταση γάμου που της έκανε πριν από τρία χρόνια.


(Με τα δύο μεγαλύτερα παιδιά τους, Μέισον και Πενέλοπε)

Βίος και πολιτεία ο 32χρονος, καθώς σχεδόν σε κάθε επεισόδιο του ριάλιτι της οικογένειας Καρντάσιαν εμφανιζόταν να ξενυχτάει, να πίνει, να φλερτάρει και να… τσακώνεται με την Κόρντεϊ, η οποία τον κατηγορούσε ότι δεν στέκεται στο πλευρό της ίδιας και των τριών παιδιών τους, ηλικίας 5 και 3 ετών και έξι μηνών.

Τα πράγματα έγιναν οριακά τον περασμένο Μάρτη, όταν ο Σκοτ εισήχθη σε κλινική αποτοξίνωσης, ενώ η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν οι φωτογραφίες στις οποίες αγκαλιάζει την πρώην του, Κλόι Μπαρτόλι, στο Μόντε Κάρλο, για τις οποίες ο ίδιος δικαιολογήθηκε λέγοντας πως ήταν μεθυσμένος!



(Οι επίμαχες φωτογραφίες του Σκοτ και της πρώην του σε τρυφερές στιγμές)​
star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου