ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 2 Αυγούστου 2015

Ραγδαίες εξελίξεις στον ΑΝΤ1 - ΓΣΕΕ: ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον ΑΝΤ1, όπως διαβάζουμε στο zappit.gr, καθώς τους τελευταίους μήνες έχει δρομολογηθεί
σαρωτικό κύμα απολύσεων και μόνο χθες φαίνεται πως είδαν την έξοδο περισσότεροι από 50 εργαζόμενοι.


Ήδη λόγω του κλίματος, οι εργαζόμενοι στον ΑΝΤ1 αποφάσισαν στάση εργασίας χθες, ενώ κόσμος συγκεντρώθηκε στα studio του καναλιού στα Σπάτα, προκειμένου να διαμαρτυρηθεί. Στο σημείο υπήρχαν και ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως δεν θα μεταδοθούν δελτία ειδήσεων από τον ΑΝΤ1 μέχρι και τα μεσάνυχτα της Κυριακής.

Το δελτίο του καναλιού σίγησε μετά από 26 χρόνια, τα περισσότερα από τα οποία βρισκόταν στην κορυφή του πίνακα τηλεθεάσεων. Οι τηλεθεατές που κάθισαν στις 8 το βράδυ της Παρασκευής να δουν το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, είδαν στις οθόνες του ένα ακόμα επεισόδιο από τη σειρά "Συμμαθητές" σε επανάληψη. Η τηλεθέαση του καναλιού στο διάστημα 20:00 - 21:00, ξεκίνησε από 13,5% και έπεσε μέχρι το 8,2%

Αυτές οι απολύσεις ενισχύουν τα σενάρια που θέλουν τον ΑΝΤ1 να καταθέτει πρόταση για ψυχαγωγικό σταθμό, κάτι που σημαίνει πως δεν θα έχει ανάγκη τόσο μεγάλο αριθμό εργαζομένων όσους απαιτεί ένας τηλεοπτικός σταθμός που έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.

ΓΣΕΕ: ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1


H ΓΣΕΕ καταγγέλλει τη διοίκηση του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1, που σε μια επίδειξη ισχύος, επιχειρώντας μάλιστα τον εκφοβισμό του συνόλου του ανθρώπινου δυναμικού του καναλιού, προχωρά σε μαζικές απολύσεις δεκάδων εργαζομένων.

Τέτοιου είδους πρακτικές και προκλητικές τακτικές δεν μπορούν, δεν πρέπει και δεν θα μείνουν αναπάντητες από τους εργαζόμενους και τα συνδικαλιστικά τους όργανα.

Οι ιδιοκτήτες των ΜΜΕ, παρά τα προκλητικά προνόμια που απέκτησαν διαχρονικά, συνεχίζουν την εκβιαστική τους συμπεριφορά, τιμωρώντας τους εργαζόμενους κάθε φορά που ανοίγονται μέτωπα αντιπαραθέσης με τις εκάστοτε κυβερνήσεις.

Η ΓΣΕΕ στηρίζει τον αγώνα των εργαζομένων στον ΑΝΤ1, υποστηρίζει τις κινητοποιήσεις και τις ενέργειές τους ώστε ν' ανακληθούν οι απολύσεις, να σταματήσουν τα ακραία σχέδια της διοίκησης και να διασφαλιστούν όλες οι θέσεις εργασίας.


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου