ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

Η κακία της Ντόρας αποκαλύπτει και τους στόχους της

Τα καλοκαιρινά φαντάσματα της ΝΔ, μαυρισμένα και ξεκούραστα, αφού έτσι κι αλλιώς ποτέ δεν ζορίστηκαν για κάτι στη ζωή τους, βγήκαν παγανιά.
Πήρε το δρόμο για το mega και η Ντόρα η Εξερευνήτρια για να μιλήσει και για τα εσωκομματικά της, ρίχνοντας το δηλητήριό της που αλλού, στον Σαμαρά.
Είπε η κόρη του Μητσοτάκη και άξια συμπαραστάτριά του στην ίντριγκα και το μίσος για τον αντίπαλο: "Όλους τους αρχηγούς πλην του Σαμαρά έχω υποστηρίξει. Τον Σαμαρά δεν τον υποστήριξα, δεν υπάρχει αμφιβολία. Και δεν μπορούσα κιόλας και θα ήταν και λίγο ψεύτικο εκ μέρους μου και δεν είμαι καλή σε αυτά".
Αναφερόμενη στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη είπε ότι έχει συσπειρώσει τους πάντες: «Ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης είναι κιμπάρης, άνθρωπος ντόμπρος και εξαιρετικός ως πρόεδρος του κόμματος. Είναι άνθρωπος που δεν προκαλεί αρνητικά αντανακλαστικά». Αναγνώρισε ωστόσο ότι «υπάρχει μια κριτική ότι καμία φορά λέει καμιά κουβέντα παραπάνω και είναι λίγο λαϊκός, ωστόσο "ένας δεν έχει βρεθεί να τον κατηγορήσει ότι δεν σου λέει αυτό που σκέφτεται». Σφάξιμο με το... γάντι δηλαδή, παλιά της τέχνη κόσκινο.
Έχουμε και λέμε λοιπόν. Η κακία της Ντόρας αποκαλύπτει και τους στόχους της. Δεν στήριξε τον Σαμαρά παρά το γεγονός ότι έγινε πρωθυπουργός στην πιο δύσκολη στιγμή για τη χώρα. Πήρε μια διαλυμένη οικονομία και την έσωσε από τη χρεοκοπία αλλά η Ντόρα... έκανε διακοπές ή έστηνε ίντριγκες για να τον «φάει». Τέτοιος πολιτικός αμοραλισμός, ίδιον την Αγίας Οικογενείας.
Όχι ότι ο Σαμαράς είχε ανάγκη από την στήριξη της Ντόρας αλλά λέμε τώρα πόση αχαριστία υπάρχει. Ο Σαμαράς δεν της επέτρεψε να πατήσει ξανά το πόδι της στη ΝΔ; Ας μας πει ένας Νεοδημοκράτης αν θυμάται πώς λεγόταν το... κόμμα της Ντόρας; Κανείς δεν το θυμάται και κανείς δεν θα θυμόταν την ίδια αν δεν παρακαλούσε και δεν έπεφτε στα πόδια του Σαμαρά ικετεύοντας λίγα ψίχουλα πολιτικής αγάπης. Και πώς του το ξεπλήρωσε; Αδιαφορώντας για το πού πάει η ΝΔ και πού πάει η χώρα. Όταν ο Σαμαράς έδινε μάχες στην πρώτη γραμμή η Ντόρα και η παρέα της έκαναν τις κότες στην οπισθοφυλακή περιμένοντας σαν τα κοράκια να εκμεταλλευτούν την κατάσταση.
Στήριξε όλους τους προέδρους της ΝΔ πλην του Σαμαρά είπε: Σιγά τη στήριξη που παρείχε και στον Καραμανλή. Το λάκκο του έσκαβε για να επωφεληθεί η ίδια και να γίνει αρχηγός. Αλλά το 2009 δεν της πέρασε και ο λαός της ΝΔ την έστειλε στον αγύριστο. Όμως, όλοι οι πολιτικοί Βρυκόλακες επιστρέφουν και απειλούν. Και αλίμονο αν ο... μεταβατικός πρόεδρος Βαγγέλας στηριχθεί πάνω της. Μαύρο φίδι που τον έφαγε.
Δεν υπάρχει μπέσα στην κ. Μπακογιάννη. Αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι όσοι παραμένουν πιστοί στη Νέα Δημοκρατία. Δεν είναι μόνο το μίσος της για τον Σαμαρά για την ήττα του 2009. Είναι και το μίσος της για το ίδιο το κόμμα. Ήθελε να πιστεύουν ότι είναι δικό της, κληρονομιά που κανείς δεν μπορεί να της πάρει. Όταν κατέρρευσε ο μύθος της κατάλαβε ότι μόνο με την ίντριγκα θα παραμείνει στην πρώτη γραμμή.
Αλλά ποιος ασχολείται πια μαζί της; Επειδή ο Σαμαράς δεν είναι πρόεδρος νομίζει ότι θα αναλάβει ρόλους; Καημένη, η φαντασίωση μιας εξουσίας που δεν έχει θα την κατατρώει.



Αntinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου