ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 12 Αυγούστου 2015

Σπάνια F40 LM στο σφυρί - Δείτε την τιμή της!!

Μια από τις μόλις 19 που κατασκευάστηκαν από τη Ferrari, θα αποκτήσει καινούριο κάτοχο σε λίγες. Αυτή η σπάνια F40 LM αποτελεί ακόμα ένα
supercar της συλλογής «The Pinnacle Portfolio» που θα δημοπρατηθεί από RM SothebyΆs αυτόν τον μήνα . Η τιμή που αναμένεται να πωληθεί εκτιμάται πως θα βρίσκεται μεταξύ 2 με 2,5 εκ. δολάρια.

Τι είναι όμως αυτό που κάνει την F40 LM ξεχωριστή; Αρχικά πρόκειται για ένα μοντέλο πίστ

ας που κατασκευάστηκε από την ιταλική φίρμα σε μόλις 19 κομμάτια για τους πιο αγαπημένους πελάτες. Συγκριτικά με το μοντέλο που είχε παραχθεί για κυκλοφορία ο 2,9 λτ. διπλού τούρμπο κινητήρας του είναι βελτιωμένος και αποδίδει 850-900 ίππους.

Επιπλέον έχει προστεθεί πίσω ρυθμιζόμενη αεροτομή, αγωνιστικό κιβώτιο, ενισχυμένα φρένα, σκληρότερες αναρτήσεις καθώς και τελείως διαφορετική μπροστά μάσκα με μεγάλη εισαγωγή αέρα.

Η συγκεκριμένη F40 LM κατασκευάστηκε το 1994 και μάλιστα είναι οι μοναδικές μαζί με μία ακόμα που έχουν ακόμα πιο βελτιωμένα συστήματα ανάρτησης. Το καλό με το συγκεκριμένο μοντέλο είναι πως δε πήρε ποτέ μέρος σε αγώνες και διατηρείται σε εξαιρετική κατάσταση, αλλά από την άλλη έχουν προστεθεί στα αμάξωμα πολλά αυτοκόλλητα.

lm2.jpg


autotriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου