ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 14 Αυγούστου 2015

Full προετοιμασία για τον Γρεβενιώτη Αντώνη Γιαννούλα που έρχεται στην πόλη του για τον μεγάλο αγώνα.. (εικόνες + video)

Δείτε ποιος είναι ο Αντώνης Γιαννούλας

Την χαμένη... αίγλη της ξαναβρίσκει η πυγμαχία μετά την απόφαση του Γρεβενιώτη Ολυμπιονίκη Αντώνη Γιαννούλα, να επιστρέψει στα ρινγκ μετά από απουσία δέκα ετών.


Ο κορυφαίος αθλητής είχε τεράστιες επιτυχίες και αξιοπρεπή παρουσία στα ελληνικά και διεθνή δρώμενα, με κορυφαία στιγμή της καριέρας του, τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϋ, όπου πήρε την ένατη θέση. Η αποχή του όλα αυτά τα χρόνια στοίχισε σε θέαμα για τους φίλους του αθλήματος, που θα έχουν την ευκαιρία μέσα στο 2015 να παρακολουθήσουν επαγγελματικό αγώνα, με διεθνείς όρους και κανόνες, διάρκειας 8 γύρων των 3 λεπτών.

Η επιστροφή του 38χρονου Αντώνη Γιαννούλα στα αθλητικά δρώμενα θα συνδυαστεί με τον καλύτερο τρόπο, αφού ο μάνατζερ του βρίσκεται ήδη στο εξωτερικό προκειμένου να συνεχίσει τις διαπραγματεύσεις και να βρεθεί ο μεγάλος αντίπαλος και μάλιστα παγκόσμιας κλάσης. 
Σύμφωνα με πληροφορίες ο αγώνας αυτός θα αποτελέσει τον καλύτερο της χρονιάς, με ένα όνομα που θα κάνει πάταγο. 
Ο Έλληνας πυγμάχος από την πλευρά του συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς την προετοιμασία του, έχοντας ως στόχο την βελτίωση της φυσικής του κατάστασης αλλά και αντοχής. 
Στο πλευρό του βρίσκεται η εταιρεία FitWay Hellas, αποκλειστικός αντιπρόσωπος των εταιρείων Weider, USN, Olimp που τον προμηθεύει με τα καλύτερα συμπληρώματα έτσι ώστε να βρεθεί στην καλύτερη δυνατή φόρμα.

Μέσω του "Muscle&Fitness" θέλησε ο Αντώνης Γιαννούλας να στείλει το δικό του σύνθημα εν όψει της μεγάλης του επιστροφής, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: "Έφτασε η ώρα ο κόσμος να δει καθαρή πυγμαχία σε επαγγελματικό επίπεδο. Προκαλώ τον καλύτερο αντίπαλο στον κόσμο αυτή τη στιγμή και συγκεκριμένα τον παγκόσμιο πρωταθλητή Artur Abraham όπως και τους Solt Erdei και Lucian Bute. Στόχος μου αρχικά είναι η Ευρώπη, αλλά απώτερος μου σκοπός είναι ένας παγκόσμιος τίτλος και γι'αυτό στη συνέχεια θα αγωνιστώ σε Αυστραλία και Αμερική. Συνεχίζω ακάθεκτος την προετοιμασία μου, έχοντας στο πλευρό μου πολύτιμους συνεργάτες, την εταιρεία Fitway που με στηρίζει για να είμαι ετοιμοπόλεμος αλλά και όλους τους Έλληνες φίλους της πυγμαχίας τους οποίους και θα κάνω υπερήφανους".


Όπως έχει γράψει η ιστορία όλα αυτά τα χρόνια, ο Αντώνης Γιαννούλας είναι ένας αθλητής με ψυχή και παρότι εξωτερικοί παράγοντες τον ώθησαν στο να αποσυρθεί για μία δεκαετία από την αγωνιστική δράση, εκείνος δεν σταμάτησε ποτέ την πυγμαχία και τις προπονήσεις. Άλλωστε είναι κάτι που αναφέρει σε ένα από τα τατουάζ του. "Δεν υποκύπτουμε ποτέ, παρά μόνο στον θεό".

ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ
Καθημερινές προπονήσεις κάνει ο Αντώνης Γιαννούλας στα πλαίσια της προετοιμασίας του για την επιστροφή του στα ρινγκ μετά από αρκετά χρόνια απουσίας.

Το event θα διεξαχθεί στη γενέτειρα του πυγμάχου, τα Γρεβενά και αναμένεται να είναι από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις που έχουν πραγματοποιηθεί στη Βόρεια Ελλάδα.

Όπως γράφει το pygmaxia.gr, μέσα στον Αύγουστο θα ανακοινωθούν περισσότερες πληροφορίες.

Δείτε τον Αντώνη σε παλιές και νέες φωτογραφίες:







Δείτε ποιος είναι ο Αντώνης Γιαννούλας

Γεννήθηκε στις 22 Οκτωβρίου 1976 , ξεκίνησε την καριέρα του από το σύλλογο «Ελιμειώτης» Γρεβενών, από το 1991 άρχισε να αναδεικνύεται Πρωταθλητής Ελλάδος και να διαγράφει μια αθλητική καριέρα με αποκορύφωμα το 2000 το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία του στο "21ο Κυπέλλο Ακρόπολις", το χρυσό μετάλλιο στο διεθνές τουρνουά "Αρένα Καπ" και το 2002 την 9η θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνευ. 
Στο Σίδνεϊ αγωνίστηκαν τρεις πυγμάχοι μας, ο Μικελιάν (54κ.), ο Τιγράν Ουσλιάν (60κ.) και ο Αντώνης Γιαννούλας (75κ.). Αυτή ακριβώς η διαδρομή , από αθλητής μιας μικρής επαρχιακής πόλης, σε ένα άθλημα με ιδιαίτερο έλλειμα υποστήριξης και με προβλήματα παθογένειας, σε μια σημαντική θέση της παγκόσμιας κατάταξης αποτυπώνει με τον πιο ενδεικτικό τρόπο το πείσμα και την επιμονή που υπάρχει στην Ελληνική πυγμαχία!

Παρόλο που η παραπάνω πορεία είναι αξιοζήλευτη , όσοι γνωρίζουν τον χώρο και τα γεγονότα , γνωρίζουν ότι αποτυπώνει στο ελάχιστο τις δυνατότητες που είχε ο Α.Γιαννούλας. Αυτό δεν αποτελεί φιλοφρόνηση , αφού για παράδειγμα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνευ , ο Α.Γιαννούλας κληρώθηκε με αντίπαλο τον αήτητο Κουβανό που πήρε το χρυσό. Τους αθλητές που πήραν το αργυρό και το χάλκινο , 20 μέρες πριν τους Ολυμπιακούς ,τους είχε κερδίσει και τους δύο σε τουρνουά!

Το πλήθος των αγώνων του -στην κατηγορία των 71-75 κιλών- ξεπερνάει τους 500!


1 σχόλιο: