ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

Οι 2+1 «δηλητηριώδεις» ατάκες της Φώφης Γεννηματά για τον Αλέξη




Την ανάγκη σχηματισμού κυβέρνησης συνεργασίας με ορίζοντα τετραετίας και μόνο προαπαιτούμενο την έξοδο της χώρας από την κρίση έθεσε η κυρία Φώφη Γεννηματά
χωρίς ωστόσο να χάσει την ευκαιρία να «εκτοξεύσει» τρεις «δηλητηριώδεις» ατάκες προς τον κ. Αλέξη Τσίπρα. Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ απένειμε το «χρυσό βατόμουρο» στον πρώην πρωθυπουργό για τις επιδώσεις του σε θέματα οικονομίας, του ξεκαθάρισε ότι «ούτε ως λαθρεπιβάτης» δεν χωρά στην κεντροαριστερά ενώ χαρακτήρισε ως πορεία με «τρενάκι του τρόμου» την επτάμηνη διακυβέρνηση της χώρας από ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ.

Ειδικότερα, στο ερώτημα αν η ανασυγκρότηση της κεντροαριστεράς θα περιοριστεί στην συνεργασία της με την ΔΗΜΑΡ ή θα επεκταθεί και προς τον ΣΥΡΙΖΑ είπε «Την ανασυγκρότηση της κεντροαριστεράς θα την πετύχουμε με τους χιλιάδες ανθρώπους σε όλη την Ελλάδα που ανταποκρίνονται. Ο κ. Τσίπρας ούτε ως λαθρεπιβάτης δεν μπορεί να περάσει από τον χώρο της σοσιαλδημοκρατίας. Ούτε το θέλει ούτε μπορεί... Προς όσους πορευτήκαμε και ονειρευτήκαμε μαζί τους καλώ να γυρίσουν το σπίτι τους. Το ΠΑΣΟΚ ήταν και θα παραμείνει για πάντα το κοινό μας σπίτι».

Σε άλλο σημείο επισήμανε πως «ο κόσμος, έχοντας ζήσει τους προηγούμενους επτά μήνες, γνωρίζει ποιος μπορεί να διαπραγματευτεί και ποιος όχι . Αν υπήρχε "χρυσό βατόμουρο" για την οικονομία ο κ. Τσιπρας θα ήταν νικητής. Το κέρδισε καθώς πήρε τα πρωτογενή πλεονάσματα και τα έκανε ελλείμματα και έφερε την χώρα ένα βήμα πριν το Grexit. Εμεις έχουμε την εμπειρία. Μπορούμε να διαπραγματευτούμε για το χρέος και θα πετύχουμε όπως το κάναμε στο παρελθόν».

Η ίδια υποστήριξε ότι «σήμερα επιβεβαιώνεται η εθνική γραμμή που χάραξε το ΠΑΣΟΚ από το 2010 και ήταν η παραμονή της χώρας στο ευρώ. Το ΠΑΣΟΚ το ξεκίνησε μόνο του και λοιδορούμενο. Σήμερα όλοι αναγνωρίζουν ότι άλλος δρόμος θα ήταν ο δρόμος της φτωχοποίησης». Σημείωσε ότι ο κ. Τσίπρας δεν διαπραγματεύτηκε και πως η ίδια πήγε «μόνη τρεις φορές στους ευρωπαίους εταίρους σοσιαλδημοκράτες. Δεν το έκανε το τρενάκι του τρόμου Τσίπρα-Καμμένου. Τους είπα να κοιτάξουν τον ευρωπαϊκό χάρτη και να σκεφτούν τι θα είναι αν δεν βρίσκεται η Ελλάδα την ώρα που υπάρχουν τόσα προβλήματα στην γύρω περιοχή. Αυτό έγειρε την πλάστιγγα».

Πρόσθεσε ότι « το μνημόνιο αντιμνημόνιο ανήκει οριστικά στο παρελθόν. Στο παρελθόν ανήκουν τα προγράμματα Ζαππείου και Θεσσαλονίκης» ενώ απευθυνόμενη προς τους Τσίπρα και Μεϊμαράκη είπε «Μιας και δεν έσκισαν τα μνημόνια ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ ας σκίσουν τον λαϊκισμό. Απαιτείται η συγκυβέρνηση όλων. Η χώρα χρειάζεται κυβέρνηση 4ετίας για να έρθουν επενδύσεις ανάπτυξη και να γίνει αναδιανομή του πλούτου» ενώ σε άλλο σημείο επισήμανε «Η οικογένεια επιβιώνει μέσα από την συνεννόηση και την δουλεία. Είμαι γυναίκα και γνωρίζω καλά. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε την χώρα ως οικογένεια και οφείλουμε να συνεννοηθούμε. Να δεσμευτούμε σήμερα ότι θα εξασφαλίσουμε την επόμενη ημέρα κυβέρνηση σταθερή και αποτελεσματική για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Σας καλώ να δεσμευτείτε όλοι χωρίς προαπαιτούμενα και όρους. Πρέπει να καταργήσουμε το μπόνους των 50 εδρών εμείς μιας και δεν το έκανε η προηγούμενη κυβέρνηση».

Τέλος, στην ερώτηση του κ. Αντώνη Σρόιτερ για το αν θα δημοσιεύσει τα ευρήματα του πορίσματος που αφορούν τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ είπε: «Το πόρισμα είναι στα χέρια του εισαγγελέα και κάνει τις απαραίτητες ανακρίσεις και έρευνες. Μακάρι και τα άλλα κόμματα να προχωρούσαν σε αυτού του είδους τον έλεγχο για τα οικονομικά τους. Δεν έχω στοιχεία στα χέρια μου που να δείχνουν ότι υπάρχει πρόβλημα για κάποιον... έχουμε με διαφάνεια ερευνήσει τα πάντα και δεν έχω στα χέρια μου στοιχεία για ευθύνη κανενός».

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου