ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

Καταστροφές σε Ρόδο, Σκόπελο και Χαλκιδική λόγω κακοκαιρίας (Φωτογραφίες)




Λακκούβα 8 μέτρων άνοιξε στον διάδρομο του αεροδρομίου της Ρόδου από την ισχυρή νεροποντή, με αποτέλεσμα να μην
πραγματοποιούνται προσγειώσεις και απογειώσεις. Δεκάδες επιβάτες "εγκλωβίστηκαν" στο κτίριο του αεροδρομίου.

Στη Σκόπελο, σε ποτάμια μετατράπηκαν οι δρόμοι από την ισχυρή βροχόπτωση παρασύροντας αυτοκίνητα, κάδους και ότι άλλο έβρισκαν στο δρόμο τους. Αρκετοί οδηγοί εγκλωβίστηκαν στα οχήματά τους και σε κάποιες περιπτώσεις χρειάστηκε η βοήθεια της Πυροσβεστικής.

Για κατακλυσμό και ανυπολόγιστες ζημιές μίλησε ο δήμαρχος Σκοπέλου στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA. Όπως είπε στο λιμάνι, που μέρος του έχει καταστραφεί, έχει δημιουργηθεί ένας κρατήρας περίπου 15 μέτρων και μέσα σε αυτό υπάρχουν αυτοκίνητα, μοτοσικλέτες και ότι μπορεί να φανταστεί κανείς, από αντικείμενα που παρέσυραν τα ορμητικά νερά. Σε πολλά σημεία έχει κοπεί το επαρχιακό οδικό δίκτυο, ενώ πολλοί άνθρωποι είναι εγκλωβισμένοι σε αγροικίες, οι οποίοι όμως δεν κινδυνεύουν. Στο νησί, ανέφερε, υπάρχουν ακόμη αρκετοί τουρίστες.

Έκκληση για βοήθεια απηύθυνε ο δήμαρχος, καθώς δεν υπάρχει τεχνική υπηρεσία στο νησί.

Στην Χαλκιδική, πλημμύρισαν ξενοδοχεία και σπίτια στη Σίβηρη Χαλκιδικής όταν φούσκωσε ποτάμι της περιοχής από τη δυνατή βροχόπτωση και υπερχείλισε προκαλώντας καταστροφές. Κάτοικοι και τουρίστες που βρίσκονταν στην περιοχή πήραν σκούπες και κουβάδες και έδιωχναν τα νερά μέσα από τα σπίτια και τα δωμάτια των ξενοδοχείων. Η Πυροσβεστική δέχθηκε περίπου 100 κλήσεις και 60 συνεργεία βρίσκονται στους δρόμους βοηθώντας τους πολίτες.

Στην Άφυτο από τους χειμάρρους που... σχηματίστηκαν στην περιοχή παρασύρθηκαν αυτοκίνητα και πλημμύρισαν σπίτια. Η Πυροσβεστική κλήθηκε σε 150 περιπτώσεις ενώ διέσωσε πέντε άτομα που εγκλωβίστηκαν στα αυτοκίνητά τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου