ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

Στη λίστα Λαγκάρντ ο εφοπλιστής που «φιλοξενούσε» τον Τσίπρα στη βίλα του στο Σούνιο (εικόνες)

τσιπρας DHL



Οπως είναι γνωστό, ο πρώην πρωθυπουργός και η σύζυγός του το διάστημα από την αρχή του καλοκαιριού
έως και το περασμένο Σαββατοκύριακο το πέρασαν στο Σούνιο,
διαμένοντας σε μια πολυτελή βίλα που είχαν νοικιάσει σε συγκρότημα κατοικιών στην περιοχή. Μια βίλα της οποίας ο ιδιοκτήτης βρίσκεται στη λίστα Λαγκάρντ.



Συγκεκριμένα, πρόκειται για τη βίλα του εφοπλιστή Θανάση Μαρτίνου στο Σούνιο, στην οποία ο κ. Τσίπρας πέρασε όλο το καλοκαίρι του. Μάλιστα, υπάρχουν και σχετικές φωτογραφίες, ενώ δημοσιεύματα αναφέρονται και στο πάρτι-έκπληξη που ετοίμασε η Περιστέρα Μπαζιάνα για τον σύντροφό της στα τέλη Αυγούστου με αφορμή τη μαγευτική πανσέληνο. Δημοσιεύματα τα οποία ποτέ δεν διαψεύστηκαν από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ.



Η βίλα στην οποία διέμεινε ο πρώην πρωθυπουργός ανήκει στο συγκρότημα ακριβών κατοικιών που εδώ και χρόνια διατηρεί ο εφοπλιστής (του οποίου η κόρη Γεωργία είναι βουλευτής της ΝΔ στην Περιφέρεια Αττικής), το οποίο βρίσκεται σε έκταση συνολικής επιφάνειας 19 στρεμμάτων πάνω στη θάλασσα του Σουνίου, σε ένα αδιέξοδο δρομάκι, ιδανικό για όσους θέλουν να απομονωθούν. Τις βίλες αυτές ο κ. Μαρτίνος είτε τις νοικιάζει είτε σε αυτές φιλοξενεί εκλεκτούς καλεσμένους του, «σε ένα πολύ κλειστό κλαμπ γνωριμιών που δύσκολα σπάει», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το protothema.gr.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο άνθρωπος που φέρεται να έφερε κοντά τον κ. Τσίπρα με τον κ. Μαρτίνο είναι ο «Mr DHI», ο επιχειρηματίας Κώστας Γιώτης, το σκάφος του οποίου εθεάθη να οδηγεί ο πρώην πρωθυπουργός και ο οποίος τον εξέθεσε ποστάροντας στον λογαριασμό του στο Facebook φωτογραφίες από τις χλιδάτες διακοπές τους.



Ο κ. Τσίπρας με τον κ. Γιώτη στο σκάφος του δεύτερου



Βραδιά διασκέδασης στη βίλα Μαρτίνου όπου διέμενε ο κ. Τσίπρας

Ολα αυτή στην εποχή των capital controls... Οπως αναφέρει επίσης το protothema.gr, ο κ. Γιώτης νοίκιαζε επί δέκα και πλέον χρόνια κατοικία στο συγκρότημα Μαρτίνου, όμως τώρα μετακόμισε σε άλλο σπίτι, μια πολυτελέστατη έπαυλη στα Λεγραινά.  Κατά ορισμένες πληροφορίες αυτός που ανέλαβε να νοικιάσει για λογαριασμό του Αλέξη Τσίπρα την πολυτελή βίλα ήταν ο κ. Γιώτης, κατά άλλες ο Γιώργος Κοτταρίδης, ανιψιός του κ. Γιώτη.



O εφοπλιστής Θανάσης Μαρτίνος 

Ο τρόπος με τον οποίο πέρασε τις διακοπές της η οικογένεια Τσίπρα λαμβάνει ιδαίτερες διαστάσεις τη στιγμή που ο πρώην πρωθυπουργός έχει αναγάγει σε ένα από τα πρώτα θέματα της προεκλογικής του ατζέντας την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, τονίζοντας σε κάθε ευκαιρία ότι θα οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη όσοι έβγαζαν αφορολόγητα χρήματα σε τράπεζες του εξωτερικού.

«Και όποιος διανοηθεί να βάλει προσκόμματα στο έργο της Δικαιοσύνης, στην προσπάθειά της να διερευνήσει τα κρυμμένα ονόματα των λιστών της φοροδιαφυγής, θα έχει να κάνει με τον ΣΥΡΙΖΑ και με εμένα προσωπικά. Θα έχει να κάνει με τη λαϊκή ετυμηγορία που θα εκφραστεί με αποφασιστικότητα την επόμενη Κυριακή!», διεμήνυε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Τσίπρας.

Φυσικά, αναπανάντητο παραμένει πλήθος ερωτημάτων, όπως το εάν, ποιος και με ποιον τρόπο πλήρωσε για τη διαμονή στη βίλα του κ. Μαρτίνου.



Star-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου