ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

«Εγραψε» η Φώφη: Ο κ. Τσίπρας θα πάρει το χρυσό βατόμουρο






Στη δεύτερη ενότητα του debate για τη δημόσια διοίκηση ο δημοσιογράφος, Αντώνης Σρόιτερ ρώτησε την πρόεδρο του
ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά για τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ.


Στην ερώτηση του δημοσιογράφου Αντώνη Σρόιτερ σχετικά με το εισαγγελικό πόρισμα που αφορά τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ η κ. Γεννηματά έδειξε ιδιαίτερα ενοχλημένη λέγοντας πως αυτή η ερώτηση δεν αφορά τη δημόσια διοίκηση για να της απαντήσει λίγο αργότερα ο κ. Σρόιτερ πως τα κόμματα χρηματοδοτούνται από τα λεφτά των πολιτών και άρα αυτό αφορά το Δημόσιο.

Ωστόσο, παρά την ενόχλησή της η κα Γεννηματά απάντησε πως έχει στα χέρια του εισαγγελέα που κάνει τις απαραίτητες έρευνες και πρόσθεσε ότι μακάρι και τα άλλα κόμματα να προχωρούσαν στον έλεγχο των οικονομικών τους με τον τρόπο που το έκανε το κόμμα της.

«Δεν έχω στα χέρια μου το πόρισμα. Είναι βέβαιο ότι όλα τα κόμματα έχουν αντίστοιχα προβλήματα. Δεν έχω βγάλει κανένα συμπέρασμα. Όμως με απόλυτη διαφάνεια έχουμε ερευνήσει τα πάντα για αυτό αισθάνομαι σιγουριά. Εκπληρώνουμε τις υποχρεώσεις μας, το ΠΑΣΟΚ δεν δανείστηκε ποτέ χρήματα και να μην τα επιστρέψει, γι’ αυτό μπορούμε να κοιτάμε τον κόσμο στα μάτια», τόνισε η κ. Γεννηματά.

Η ατάκα βέβαια που θα μείνει από αυτό το debate ήταν όταν η Φώφη Γεννηματά δήλωσε πως ο Αλέξης Τσίπρας αναφορικά με τα αποτελέσματα της πολιτικής θα έπρεπε να πάρει το χρυσό βατόμουρο εάν υπήρχε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου