ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Nέες εικόνες από το παρασκήνιο του ντιμπέιτ -Αποκαλυπτικές στιγμές





Σταρ στο χθεσινοβραδυνό ντιμπέιτ ήταν και οι έξι δημοσιογράφοι από τα μεγάλα κανάλια που ανέλαβαν να ανακρίνουν τους πολιτικούς αρχηγούς.
Κρίθηκαν και επικρίθηκαν όσο και οι πολιτικοί αρχηγοί και έστρεψαν πάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας.


Ο γενικός συντονιστής της συζήτησης, ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Πάνος Χαρίτος, ήταν αυτός που δέχτηκε τα περισσότερα βέλη. Είχε αναλάβει τον άχαρο ρόλο του επιτηρητή, είχε αρκετό τρακ και θέλησε να δείξει άτεγκτος για τον κανονισμό σε όλη τη διάρκεια του ντιμπέιτ. Ξεκίνησε μάλιστα τόσο τρακαρισμένος που η Μαρία Χούκλη, που είχε παλιότερα τον ίδιο ρόλο, δεν άντεξε: «Καταλαβαίνω πώς νιώθεις μέσα σου αυτή τη στιγμή!» του είπε με το ξεκίνημα της συζήτησης.

Πολλοί είναι αυτοί που επέκριναν την διαδικασία και έκριναν ότι αν οι δημοσιογράφοι ήταν λιγότεροι, ίσως η συζήτηση να ήταν πιο εποικοδομητική. Ωστόσο, τα κόμματα επέλεξαν να μοιράσουν την κουβέντα σε πολλές ενότητας και να διανείμουν τις ερωτήσεις σε έξι δημοσιογράφους, με αποτέλεσμα να μην γίνει ουσιαστική συζήτηση για κανένα θέμα.

Ο δημοσιογράφος του Epsilon TV Μάκης Γιομπαζολιάς θα μπορούσε να διεκδικήσει την διάκριση ενός εκ των πρωταγωνιστών της βραδιάς, όχι μόνο για την ροζ γραβάτα που επέλεξε, αλλά γιατί προσπάθησε να βάλει φυτιλιές για να ανάψει καυγάς και επιχείρησε να φανεί πιο «ζωντανός» στις ερωτήσεις του.
Εκανε μάλιστα ερωτήσεις-τοποθετήσεις με αποτέλεσμα όταν η συζήτηση είχε περάσει στην ενότητα της παιδείας και ο κ. Γιομπαζολιάς είχε αφοσιωθεί τόσο πολύ στην ανάπτυξη ενός ερωτήματος σε σχέση με την ρομποτική και την εκπαίδευση προς τον Σταύρο Θεοδωράκη, ώστε όταν ο συντονιστής, Πάνος Χαρίτος, του υπενθύμισε την παραβίαση, ο δημοσιογράφος ξαφνιάστηκε, λέγοντας «ορίστε; Τέλος χρόνου; Ε, τότε, δεν συνεχίζω».
Ξεκίνησε απευθυνόμενος στο β” ενικό στον επικεφαλής των ΑΝΕΛ («ε Πάνο;»), ενώ έκανε και μια κλασική ανδρική φιλοφρόνηση στην κα Γεννηματά λέγοντας «χαίρομαι που η σειρά μου δίνει τη δυνατότητα να συνεχίσω με μια ερώτηση προς την ωραία κυρία των πολιτικών αρχηγών».
Οι υπόλοιποι δημοσιογράφοι επεδίωξαν μια ισορροπία, ανάμεσα στις ευθείες βολές κυνηγώντας το «γκολ» της βραδιάς, αφού πολλές από τις ερωτήσεις τους χρησιμοποιήθηκαν ως «πάσες» από τους πολιτικούς αρχηγούς.
Η Σία Κοσιώνη έδειχνε αποφασισμένη να στριμώξει τους πολιτικούς με τις ερωτήσεις της και παρά το μόνιμο χαμόγελό της επικεντρώθηκε σε δύσκολα θέματα.

Εντυπωσιακή με το ολόλευκο ταγιέρ της και τα ολόξανθα μαλλιά της, επιβλήθηκε χάρη στην ισορροπημένη φωνή και το πολιτικό ένστικτό της. Σε κάποια στιγμή, μάλιστα, έκανε τον Σταύρο Θεοδωράκη να της απαντήσει προσφωνώντας την σαν «κα Ζαχαρέα».
Η πολύπειρη Όλγα Τρέμη ήταν μάλλον η πιο κομψή κυρία της βραδιάς, με επώνυμα ρούχα και υπέροχο μακιγιάζ, το οποίο προφανώς δεν έγινε στα καμαρίνια της ΕΡΤ. Αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι έδειχνε τόσο άνετη και ακομπλεξάριστη που δεν δίστασε να φορέσει γυαλιά προκειμένου να διαβάσει τις σημειώσεις της.

Δεν δίστασε να έρθει σε δυναμική αντιπαράθεση με τον Αλέξη Τσίπρα, καθώς ένιωσε αμέσως προσβεβλημένη από τις κατηγορίες του τέως πρωθυπουργού για τους τηλεοπτικούς σταθμούς και απαίτησε εξηγήσεις. «Εχετε τη μύγα κυρία Τρέμη;» της απάντησε απρεπώς ο Αλέξης Τσίπρας αλλά η παρουσιάστρια του Mega δεν έκανε πίσω ούτε στιγμή.
Η πάντα συμπαθής και σοβαρή Μαρία Χούκλη έφτασε στο ντιμπέιτ με άνετα ρούχα και ήταν η μόνη που δεν έδειχνε να συμμορφώνεται με τους αυστηρούς κανόνες του στάιλινγκ.
Με μια απλή, κρεμ μπλούζα, πλεχτή σε απομίμηση κεντητής δαντέλας, ήταν πανέμορφη και σταθερή, το είδος της δημοσιογράφου που κάνει με αθώο ύφος πολύ σκληρές ερωτήσεις.

Η Μάρα Ζαχαρέα επικρίθηκε στα social media για τις ερωτήσεις της που δεν κρίθηκαν πολύ στιβαρές. Η πολύπειρη δημοσιογράφος και άνκορ γούμαν του Star είναι ωστόσο μια σταθερή δημοσιογράφος, που κατόρθωσε να επιβληθεί στο πάνελ. Αίσθηση προκάλεσαν οι παρεμβάσεις της για την Επανάσταση του '21 καθώς και οι αναφορές της στον Μαρξ και Λένιν όταν ρωτούσε τον Δημήτρη Κουτσούμπα.

Ο Αντώνης Σρόιτερ, με άψογο κουστούμι και μωβ γραβάτα, προσπάθησε να παίξει έναν κόσμιο ρόλο, και έδειξε εξοικιωμένος με τα θέματα και την πολιτική επικαιρότητα.
Ενας δημοσιογράφος κρίνει τους συναδέλφους του
O Γιώργος Παπαδάκης μίλησε για την παρουσία της Όλγας Τρέμη στο ντιμπέιτ.
«Η Όλγα είναι φίλη μου. Έκανε τα περισσότερα φάουλ. Δεν είχε συμφωνήσει η κυρία Τρέμη; Γιατί αν προσπαθείς να κερδίσεις εντυπώσεις... Όταν έχεις αποφασίσει ότι όταν ρωτάει ο Μουζάκης δεν ρωτάει ο Παπαδάκης, εάν εγώ ρωτήσω την ώρα που ρωτάει ο Μουζάκης, τον καπελώνω για να δημιουργήσω εντυπώσεις εγώ. Όλγα σόρυ, αλλά αυτή η εντύπωση μου δημιουργήθηκε», είπε ο παρουσιαστής.
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον Μάκη Γιομπαζολιά: «Ο φίλος μου, αδερφός μου, για να κάνει μια ερώτηση ξεκίναγε από την Εθνική Οδό Αθηνών Κορίνθου για να καταλήξει στα Πετράλωνα».
Ωστόσο, ο Γιώργος Παπαδάκης παραδέχτηκε ότι η Όλγα Τρέμη και η Μαρία Χούκλη έκαναν τις πιο ολοκληρωμένες ερωτήσεις.
Τέλος ο Γιώργος Παπαδάκης σημείωσε ότι του έλειπε ο Νίκος Χατζηνικολάου από το ντιμπέιτ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου