ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

Μπρούσκο ΑΝΤ1 3ος κύκλος: Δείτε τα επεισόδια 404, 405, 406, 407, 408..





Δείτε τι θα γίνει στην σειρά Μπρούσκο – Επεισόδια 404, 405, 406, 407, 408..



Μπρούσκο – Επεισόδιο 404

Η είδηση πως η Μάρθα έπεσε σε κώμα, αναστατώνει τον Αχιλλέα στη Φλωρεντία και θέλοντας να προστατέψει τη Μελίνα, αποφασίζει να μην της πει τίποτα. Η Δήμητρα έχει αναστατωθεί πολύ από τον άσχημο τρόπο του Πάτροκλου απέναντι στην Άννα και τον υποχρεώνει να της ζητήσει συγνώμη. Ο Νικηφόρος πείθει τη Δάφνη να τον ακολουθήσει σε μια βόλτα με το σκάφος του, γεγονός που κάνει έξαλλο τον Μάρκο. Στο μεταξύ, στη Φλωρεντία ο Μανωλιός έχει καταφέρει να δημιουργήσει μεγάλη αναστάτωση σε όλους, αφού χάνεται συνέχεια, ενώ οι προσπάθειές του να συνεννοηθεί στα ιταλικά, δεν φαίνεται να έχουν αποτέλεσμα. Η Μαρίνα, κάνει παράπονα στον Αχιλλέα, ο οποίος καταλαβαίνει σε πόσο άσχημη ψυχολογική κατάσταση είναι η μικρή. Ο Κίκης παίρνει συμβουλές από τον Σήφη και τον Μηνά, για το πώς θα καταφέρει να «ρίξει» την Κωνσταντίνα. Η Δάφνη και ο Μηνάς ενώνουν τις δυνάμεις τους στο διάβασμα για τις εξετάσεις, αλλά δεν φαίνεται να έχουν πολλές ελπίδες.


Μπρούσκο – Επεισόδιο 405

Η Μελίνα, αρχίζει να νιώθει τύψεις για την κατάσταση της υγείας της Μάρθας, η οποία παρότι μόλις έχει συνέλθει απ’ το κώμα εξακολουθεί να πίνει. Η Άννα, επισκέπτεται τον Διαμαντή στη φυλακή, ζητώντας του να μεσολαβήσει για να τα ξαναβρεί με τον Πάτροκλο. Στη Φλωρεντία, αφού πρώτα βρίσκουν τον Μανωλιό.. που έχει χαθεί ξανά.. οι σχέσεις της Δήμητρας με την οικογένεια αποκαθίστανται. Ο Παύλος, πικραμένος απ’ το χωρισμό με τη Χρυσάνθη, δέχεται με το ζόρι την πρόσκληση του Νικηφόρου για μια βόλτα με το σκάφος.. μια βόλτα που θα ενοχλήσει τον Μάρκο λόγω του ενδιαφέροντος του Νικηφόρου προς τη Δάφνη. Ο Σήφης δεν ξέρει πλέον πώς να χειριστεί την Στεφανία, που κάνει τα πάντα για να «ξεφορτωθεί» την Όλγα. Η προσπάθεια της Ξένιας να εκβιάσει τον Νικηφόρο τρομάζοντάς τον, έχει ως συνέπεια την βίαια αντίδραση του τελευταίου. Η αιφνίδια άφιξη του Αχιλλέα στα Χανιά, ενοχλεί τον Μηνά κι έτσι φροντίζει να τον εκνευρίσει λέγοντάς του ψέματα για το που βρίσκεται η Μελίνα. Μία ρομαντική έξοδος στη Φλωρεντία, ανατρέπεται από ένα τηλεφώνημα που γεμίζει ερωτηματικά.

Μπρούσκο – Επεισόδιο 406

Ο Αχιλλέας εξοργίζεται, όταν μαθαίνει από το Μηνά, ότι η Μελίνα με το μωρό βρίσκονται στο σπίτι του Σήφη.. πάει να τη βρει και τσακώνεται με το Σήφη. Ο Μανωλιός έχει χαθεί στη Φλωρεντία και δεν μπορεί να συνεννοηθεί.. κι επειδή του έχουν κλέψει και το πορτοφόλι αναγκάζεται να ζητιανέψει… Η Άννα παρακαλεί τον Πάτροκλο να την συγχωρέσει.. αλλά εκείνος είναι ανένδοτος και εξακολουθεί να την απορρίπτει.. Ο Διαμαντής όμως του εξηγεί πόσο την χρειάζονται αυτή τη στιγμή, αφού έχει τη δύναμη και τα χρήματα να τους στηρίξει. Η Δήμητρα ανακοινώνει στον Νεκτάριο την απόφασή της να γυρίσει στην Κύπρο με τα παιδιά. Η Κωνσταντίνα κάνει το τραπέζι στον Κίκη κι εκείνος της αποκαλύπτει πως σκοπός του είναι να την παντρευτεί. Η Δάφνη έχει μια έντονη συζήτηση με τον Μάρκο για τον Νικηφόρο, αφού η ίδια πιστεύει ότι τον ζηλεύει. Το θέμα όμως τώρα είναι πως εκείνη κι ο Μηνάς θα καταφέρουν να περάσουν τις εξετάσεις του σχολείου. Η Μάρθα είναι ανάστατη αφού δεν έχει καταφέρει να έρθει σε επαφή με τον Αχιλλέα και τη Μελίνα προκειμένου να δει το παιδί της.. αυτό που τρέμει τώρα είναι να μην έχει εξαφανιστεί η Μελίνα στο εξωτερικό. Ο Σήφης μαθαίνει ότι ο Νικηφόρος είναι απόγονος της οικογένειας Δημοσθένους στην Κύπρο. Έτσι ζητά από το Νικηφόρο εξηγήσεις σχετικά με το θάνατο των δυο συγγενών του, και την στάση του στη όλη υπόθεση.

Μπρούσκο – Επεισόδιο 407

Ο Νικηφόρος καταφέρνει να ξεφύγει από τις επίμονες ερωτήσεις του Σήφη, σχετικά με την οικογένειά του, αλλά καταλαβαίνει ότι ο κλοιός στενεύει γύρω του και πρέπει να αλλάξει πλεύση. Ο Αχιλλέας και η Μελίνα μαζί με το μωρό γυρίζουν στην Κύπρο. Η πίεση της Μάρθας, γίνεται όλο και πιο ασφυκτική. Όταν η Μελίνα θα δεχτεί να μιλήσουν, θα καταλάβει ότι η αντιμετώπισή της στο θέμα του παιδιού, δεν είναι ανεξάρτητη από τα συναισθήματα και τον πόνο της Μάρθας και ότι θα πρέπει πλέον να πάρει μια μεγάλη απόφαση. Ο Μανωλιός παραμένει χαμένος στη Φλωρεντία, γεγονός που έχει αναστατώσει τρομερά τους πάντες στη Κρήτη και κυρίως, την Κωνσταντίνα . Κι εδώ όμως, θα βάλει πάλι η Δάφνη το χέρι της και με έναν παράξενο και κωμικό τρόπο, θα δοθεί λύση. Ο Νικηφόρος αποφασίζει να εντάξει μέσα στο σχέδιό του, όχι μόνο τον Πάτροκλο, αλλά και τον Σήφη, χωρίς φυσικά αυτοί να υποπτεύονται τι συμβαίνει.

Μπρούσκο – Επεισόδιο 408

Η Μελίνα περνάει δραματικές στιγμές, καθώς είναι διχασμένη ανάμεσα στην αγάπη που νιώθει για το υιοθετημένο παιδί της και την απόγνωση της Μάρθας που της το ζητάει πίσω. Από την πλευρά του ο Αχιλλέας προσπαθεί να της συμπαρασταθεί, αλλά η Μελίνα είναι αυτή που πρέπει να πάρει μια τελική απόφαση. Ο Μανωλιός θα σταλεί «πακέτο» πίσω στην Κρήτη σα βρεγμένη γάτα. Η Άννα προσπαθεί με κάθε τρόπο να ξανακερδίσει τον Πάτροκλο, αλλά αυτός παραμένει ψυχρός απέναντί της, ενώ ο Μανούσος προσπαθεί να πείσει τον Διαμαντή να δεχτεί να αποφυλακιστεί για λόγους υγείας. Ο Μηνάς και η Δάφνη βάζουν σε χρήση τα απαραίτητα «σκονάκια» και καταφέρνουν να περάσουν τις εξετάσεις στο σχολείο. Ο Νεκτάριος φέρνει πίσω στην Κύπρο από τη Φλωρεντία τη Δήμητρα και τα παιδιά και καταλαβαίνει ότι είναι πλέον υποχρεωμένος να δεχτεί τους όρους που του θέτει η Δήμητρα. Η Κωνσταντίνα ζητάει από τον Μανωλιό να χωρίσουνε κι αυτός μαινόμενος απειλεί να την σκοτώσει!



serfare.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου