ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015

Ποια είναι η γυμνάστρια που άλλαξε τη ζωή του Γιώργου Παπανδρέου




Με περισσή ψυχραιμία φαίνεται πως αντιμετωπίζει ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου τον πολιτικό του εξοστρακισμό.
Όσοι συναντούν σήμερα τον 63χρονο πολιτικό επιβεβαιώνουν πως έχει επανακτήσει απόλυτα την καλή διάθεση και την αθλητική φόρμα του, ατενίζοντας με ιδιαίτερη αισιοδοξία το μέλλον.

Όπως γράφει το «Πρώτο Θέμα», στις πολιτικού χαρακτήρα τεκτονικές αλλαγές των τελευταίων ετών προστέθηκε και άλλη μία: ο φανατικός της γυμναστικής ανακάλυψε το pilates και ό,τι αυτό του έφερε στη ζωή. Απαρνήθηκε τις παλιές του συνήθειες, που περιλάμβαναν μηχανήματα με βάρη, κολύμπι και ατελείωτο διάδρομο, χάριν της νεαρής γυμνάστριας του pilates Αρτέμιδος Παπακωνσταντοπούλου.

Θέλοντας να διασφαλίσει την ιδιωτικότητά του, ο κ. Παπανδρέου άλλαξε γυμναστήριο και από τη Νέα Ερυθραία βρέθηκε στην Κηφισιά. Η επιλογή του αυτή απέβη καθοριστική, καθώς εκεί γνώρισε τη γυμνάστρια με τους δεκάδες ορκισμένους μαθητές. Πρόκειται για μια γυναίκα που λειτούργησε καταλυτικά στην ψυχολογία του και τον κέρδισε ολοκληρωτικά.

«Ήταν η περίοδος που είχαν γκρεμιστεί σχεδόν όλα στο πολιτικό πεδίο και το μέλλον έμοιαζε σκοτεινό», σχολιάζει άνθρωπος του περιβάλλοντός του. Η Άρτεμις τον ανέλαβε αποκλειστικά, γεγονός που όλα δείχνουν ότι έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην τόνωση της ψυχολογίας του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου