ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

Τι ζήτησε η Μπέτυ Μπαζιάνα από τους φοιτητές της στην Κοζάνη..




Γεμάτο ήταν το απόγευμα της Δευτέρας το αμφιθέατρο του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, με τους φοιτητές
όλων των ετών να δείχνουν μεγάλη περιέργεια για να παρακολουθήσουν το πρώτο μάθημα της Μπέτυ Μπαζιάνα.

Αρχικά την προσφώνησε η Μαλαματή Λούτα, η οποία δίδασκε τα προηγούμενα χρόνια το μάθημα «Δίκτυα 1, ζητώντας από τους φοιτητές να επικεντρωθούν στο μάθημα και όχι στο ότι η συνάδελφός της είναι η σύντροφος του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, ενώ ζήτησε από όλους να μη βγάλουν κινητά τηλέφωνα.

Στη συνέχεια η ίδια, σύμφωνα με πληροφορίες του kozanimedia.gr, η κ. Μπαζιάνα, αφού καλησπέρισε τους φοιτητές, ζήτησε ευγενικά από όλους να κλείσουν τα κινητά τους τηλέφωνα και να βάλουν μέσα σε τσάντες ή τσέπες, λέγοντας πως δεν επιθυμεί να βγουν φωτογραφίες.

Επίσης φέρεται να διακωμώδησε τις φήμες που ήθελαν ΜΜΕ να προσφέρουν ακόμη και χρήματα σε φοιτητές για μια φωτογραφία της εντός της αίθουσας διδασκαλίας και στη συνέχεια ξεκίνησε κανονικά τη διδασκαλία. «Μακάρι να υπάρξει ενδιαφέρον για το μάθημα με τα Δίκτυα, παρά κάποιοι να βγάλουν χρήματα από αυτό», ανέφερε η Μπέτυ Μπαζιάνα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι περισσότεροι φοιτητές έδειξαν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από τη διδασκαλία, λέγοντας μετά το πέρας του μαθήματος πως η κ. Μπαζιάνα «το έχει το αντικείμενο»…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου