ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

Πώς είναι να δολοφονείς ανθρώπους!!






Εξομολογήσεις από έγκλειστους των φυλακών
San Quentin


Οι κρατούμενοι σε μια από τις διαβόητες φυλακές των ΗΠΑ, αποκάλυψαν για το πώς αισθάνθηκαν που έγιναν δολοφόνοι. Οι κατάδικοι στις περίφημες φυλακές San Quentin στην Καλιφόρνια, μοιράστηκαν τις σκέψεις τους για τα εγκλήματά τους, ως μέρος ενός προγράμματος αποκατάστασης που επιτρέπει σε ορισμένους τρόφιμους να επικοινωνούν σε μπλογκ και σε πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Twitter. Αν και δεν έχουν απευθείας πρόσβαση στα social media, οι σκέψεις τους ανέβηκαν από εθελοντές.
Η ερώτηση που κλήθηκαν τρεις έγκλειστοι να απαντήσουν στον ιστότοπο Quora, ήταν «πώς είναι να δολοφονείς κάποιον;».
Ο Tommy Winfrey, βρέθηκε πίσω από τα κάγκελα της φυλακής, όταν δολοφόνησε έναν 19χρονο ντίλερ ναρκωτικών. «Ένιωσα τεράστια πίεση για να αντιμετωπίσω το φόνο… Συνειδητοποίησα ότι ήμουν σε μια από τις χειρότερες καταστάσεις της ζωής μου. Ένιωσα άχρηστος και πως δε μου άξιζε η αγάπη, έτσι ένιωσα ότι η ζωή μου δεν είχε αξία», είπε και συνέχισε «ένιωσα ότι σήκωνα ένα μεγάλο βάρος όταν τράβηξα τη σκανδάλη».
Όπως εξήγησε, σήμερα έχει συμβιβαστεί με τα προσωπικά του ζητήματα τα οποία τον είχαν ωθήσει στο έγκλημα και πως ένιωσε «απέραντη θλίψη», ενοχές και ντροπή. «Ένιωσα φοβισμένος, μόνος, άχρηστος να αγαπηθώ και ανάξιος σεβασμού… Με το να παραδεχτώ αυτά τα αισθήματα, έπρεπε να συμβιβαστώ με αυτό που έκανα και πώς επηρέασα τον κόσμο… Βρίσκομαι εδώ πάνω από 15 χρόνια».
san
Ο φίλος του Winfrey, David Monroe είναι επίσης έγκλειστος στο San Quentin, και ιδού τι απάντησε. Έχοντας σκοτώσει ένα 15χρονο μέλος συμμορίας, λέει «η αλήθεια είναι ότι οι άνθρωποι που δολοφονούν άλλους ανθρώπους, είναι γιατί είναι πληγωμένοι στην ψυχή και παλεύουν να αντιμετωπίσουν τα αισθήματά τους με ώριμο τρόπο». Όπως ανέφερε, οι γονείς του αντιμετώπιζαν προβλήματα με το αλκοόλ και πως στη συνέχεια ο πατέρας του τους εγκατέλειψε. Ο πατριός του, εξηγεί, ήταν χρήστης ναρκωτικών και κακοποιούσε τον ίδιο και τη μητέρα του, την στιγμή που ο μεγαλύτερος αδελφός του ήταν στη φυλακή για φόνο, και ο νεότερος αδελφός του πέθανε σε τροχαίο δυστύχημα από μεθυσμένο οδηγό.
Ο ίδιος, είπε ότι η ερώτηση είναι σύνθετη και περιλαμβάνει την «ωμή αλήθεια». «Έκανα ότι και οι περισσότεροι. Έθαψα τα προβλήματά μου πολύ βαθιά. Μέσα από τη βία κατάφερα και ανακούφιζα τον εαυτό μου από τον πόνο με την επιβολή σε άλλους. Η δολοφονία κάποιου ήταν η απόλυτη απελευθέρωση. Αυτή είναι η αλήθεια όταν δολοφονείς κάποιον. Είναι ο απόλυτος τρόπος να ανταποκριθείς στα προβλήματά σου».
Για τον Larry Histon, η ερώτηση ήταν «νεφελώδης».
san2
«Πιστεύω ότι η συναισθηματική αντίδραση, ποικίλει: από την κενότητα στην τεράστια λύπη. Πιστεύω ότι αυτή είναι η αλήθεια είτε η ερώτηση αυτή απευθύνεται στη σωματική, διανοητική ή συναισθηματική καταστροφή των άλλων ανθρώπων. Για παράδειγμα, αν είσαι κακόβουλος και ζηλεύεις τους άλλους ανθρώπους, μπορείς να δολοφονήσεις ή να κάνεις κακό σε άλλους που θεωρείς αντιπάλους», σημείωσε.
Οι φυλακές San Quentin λειτουργούν από το 1852 και είναι οι παλαιότερες φυλακές στην Καλιφόρνια.


san3

newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου