ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

Έλενα Ράπτη – Λούκας Γιώργκας: Η αλήθεια για τον χωρισμό τους!


rapti-loukas




Μεγάλος ντόρος έγινε την περασμένη εβδομάδα με πρωταγωνιστές την Έλενα Ράπτη και τον Λούκα Γιώρκα.


Οι φήμες τούς ήθελαν να χωρίζουν και μάλιστα έφεραν τον τραγουδιστή να επιστρέφει στο πατρικό του, στην Κύπρο, και να φεύγει από το σπίτι όπου συζεί με τη βουλευτή στη Θεσσαλονίκη.


Η αλήθεια είναι ότι ο Λ. Γιώρκας πέρασε ένα μεγάλο διάστημα στη Μεγαλόνησο, αλλά για επαγγελματικούς λόγους.

Εμφανιζόταν σε γνωστό μαγαζί και μάλιστα όχι όλη την εβδομάδα, αλλά δύο ημέρες, οπότε τις υπόλοιπες επέστρεφε στη Θεσσαλονίκη.

Την περασμένη Κυριακή μάλιστα έκλεισε τα 29 του χρόνια και την ημέρα των γενεθλίων του την πέρασε με τη σύντροφό του.

Το ζευγάρι σπάνια μιλά για τη σχέση του, που μετρά τέσσερα χρόνια. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι την κρύβουν κιόλας, αφού πολλές φορές έχουν φωτογραφηθεί δημόσια.

Ο τραγουδιστής μάλιστα στις τελευταίες του δηλώσεις που αφορούσαν την Έλενα Ράπτη είχε παραδεχθεί στην κάμερα του «Happy Day»: «Βρήκα τη μία, δεν χρειάζεται να ψάξω για άλλες».

Πριν από λίγους μήνες, το ζευγάρι αποφάσισε να ζήσει μαζί. Ο τραγουδιστής πήρε όλα τα προσωπικά του αντικείμενα από το σπίτι που του είχαν παραχωρήσει από το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανιζόταν και εγκαταστάθηκε στην κατοικία της αγαπημένης του.

Από τότε περνούσαν πολύ χρόνο μαζί, εκτός από κάποιες ώρες μέσα στην ημέρα που η Έλενα Ράπτη έπρεπε να ασχοληθεί με τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της.

Διαφορά ηλικίας

Όσο για τη διαφορά ηλικίας, είναι κάτι που δεν τους τρομάζει και δεν το σκέφτονται καν! Η Έλενα Ράπτη έχει δηλώσει πολλές φορές πως ο αγαπημένος της είναι πιο ώριμος από άλλους αρκετά μεγαλύτερους, ενώ ποτέ δεν κοιτούσε τους ανθρώπους βάσει αριθμών. Ο Λούκας Γιώρκας, από την πλευρά του, είχε πει πως η ηλικία έχει να κάνει με τον άνθρωπο και τη διαχείριση καταστάσεων από αυτόν.

«Έχουμε παραδείγματα σχέσεων μεταξύ ανθρώπων χωρίς διαφορά ηλικίας που δεν πέτυχαν και σχέσεις ανθρώπων με διαφορά ηλικίας που πέτυχαν. Δεν υπάρχουν συνταγές στις ανθρώπινες σχέσεις», είχε δηλώσει.

Αυτό που έχει σημασία είναι ότι, παρά τα όσα γράφτηκαν, εκείνοι συνεχίζουν να πορεύονται μαζί και να κλείνουν τα αυτιά τους σε όσα ακούγονται. Ο τραγουδιστής αυτή την περίοδο εμφανίζεται με την Πέγκυ Ζήνα στη Θεσσαλονίκη και η βουλευτής τον απολαμβάνει στην πίστα, όπου τη μαγεύει με τις ερμηνείες του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου