ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

Δέκα μέρη στην Αθήνα που γίνεται άγριο σeξ!






Για να διαβάσετε την παρακάτω έρευνα... πρέπει να είστε αυστηρά άνω των 18 ετών!..




Σε μια έρευνα που διεξήγε η ιστοσελίδα AshleyMadison.com, εντόπισε τις γειτονιές της Αθήνας που κάνουν σeξ τα παράνομα ζευγάρια Οι 10 δέκα γειτονιές που ζουν τον «έρωτά τους» είναι:

Κολωνάκι 10,4%
Αγία Παρασκευή 9,7%
Κηφισιά 9,1%
Γλυφάδα 7,9%
Βούλα 7,4%
Βουλιαγμένη 6,5%
Καλλιθέα 5,3%
Ίλιον 4,9%
Αμπελόκηποι 4,2%
Ζωγράφου 3,6%.

Οι εν λόγω περιοχές είναι αστικές και πολύβουες, όμως τα παράνομα ζευγάρια έχουν βρει ήσυχες και ερημικές περιοχές για να περάσουν κάποιες στιγμές χαλάρωσης και πάθους.

Η Black Cat in the city προτείνει τα 10 καλύτερα σημεία για σεξ σε δημόσιο χώρο στην πόλη. Προσοχή η συνεύρεση σε εξωτερικους χώρους μπορεί να αποβεί επικίνδυνη:

1. Πεζογέφυρα Θησείο

Οπωσδήποτε βράδυ

Θέα: Δέντρα, πεζόδρομος και φυσικά από κάτω οι γραμμές και τα τρένα να περνούν… να περνούν... να περνούν. Είναι λίγο δύσκολος στόχος, γιατί το συγκεκριμένο γεφυράκι είναι σημείο που περνάει αρκετός κόσμος, αλλά αν βρεθείς εκεί τη σωστή στιγμή με τον σωστό άνθρωπο, όλα συγχρονίζονται μαγικά. Ο συνδυασμός των δέντρων τριγύρω που σε κρύβουν από τον πεζόδρομο και τους περαστικός και των τρένων που περνάνε από κάτω είναι απλά ερεθιστικός.

2. Κεραίες Υμηττός

Λίγο πριν το ηλιοβασίλεμα

Θέα: Αθήνα και Πειραιάς Πρέπει να διαθέτεις αυτοκίνητο για να φτάσεις μέχρι εκεί, αλλά η θέα θα σε αποζημιώσει. Να ξέρεις πως σίγουρα θα δεις και άλλα αυτοκίνητα και κόσμο, αλλά δεν υπάρχει συνωστισμός. Καθαρός αέρας, η μουσική σου, θέα και διακριτικότητα, τι άλλο να ζητήσει κανείς;

3. Ελιές Ακρόπολης

Βράδυ με συναυλία στο Ηρώδειο

Θέα: Οι ελιές και η ΑκρόποληΝιώθεις τις δονήσεις και την ενέργεια της Ακρόπολης, ακούς μουσική από το Ηρώδειο και βακχεύεις κάτω από το ιερό δέντρο της Αθηνάς. Athens is made for lovers…

4. Τουαλέτες μεγάλου κινηματογράφου

Μεσημέρι μέσα στην εβδομάδα

Θέα: Τα πλακάκιαΚαι μόνο για το fun της υπόθεσης να μη σε δουν να μπαίνεις μαζί με το έτερον ήμισυ στις τουαλέτες, αλλά και να μην ακουστεί τίποτα το… ύποπτο.

5. Αστεροσκοπείο

Βράδυ, ξημέρωμα ή ηλιοβασίλεμα
Θέα: Αρχαία αγορά και Λυκαβηττός. Είσαι στο κέντρο και κάτω από τα δέντρα, μετά μπορείς να πας για παγωτό ή για θερινό κινηματογράφο. Συναρπαστικό ραντεβού που τα έχει όλα…

6. Πεζογέφυρα ΟΑΚΑ

Οπωσδήποτε βράδυ

Θέα: Το ΟΑΚΑ, η Κηφισίας και η κίνησή της. Το ρίσκο, το ύψος, η κίνηση της πόλης, το αστικό τοπίο, όλα συμβάλλουν για μια συνεύρεση που, αν μη τι άλλο, για την τοποθεσία της, θα σου μείνει αξέχαστη.

7. Φιλοπάππου

Μεσημέρι ή απόγευμα

Θέα: Δέντρα, λίγο πόλη, λίγο βράχια και χελώνες. Ρομαντικότατο spot με ωραίο περίπατο και σημεία για να αράξεις και να απολαύσεις τον έρωτά σου, το καλοκαίρι δε, μπορείς κάλλιστα μετά να πας και να δεις τζάμπα παράσταση στο θέατρο Δόρα Στράτου.

8. Παρκάκι Αραχώβης και Ασκληπιού στα Εξάρχεια

Ηλιοβασίλεμα και βράδυ

Θέα: Η εκκλησία του Αγίου Νικολάου και η Ασκληπιού. Δεν είναι το πιο μαγευτικό μέρος που μπορείς να βρεις, αλλά ενδείκνυται για όσους συχνάζουν στα Εξάρχεια. Το εν λόγω πάρκο χρησιμοποιείται πολύ για περιπάτους σκύλων, γι’ αυτό πρόσεχε πού πατάς και πώς κινείσαι. Δεν θα ήθελε κανείς να σε δει να τρέχεις με κατεβασμένα παντελόνια με κάποιον “Τζακ” στο κατόπι σου.

9. Πλάκα

Βράδυ

Θέα: Ανάλογα το σημείο. Η Πλάκα διαθέτει δεκάδες σοκάκια, στενάκια, αδιέξοδα, μικρές πλατείες, σκαλάκια και κρυμμένες γωνιές για να “κρύψεις “ το πάθος σου από αδιάκριτα μάτια και να αφιερωθείς στο amore. Βρες αυτό που θα σου φανερωθεί πρώτο και πρόσεχε τις γάτες που μπορεί να πεταχτούν ανά πάσα στιγμή από παντού.

10. Λυκαβηττός

Κάθε στιγμή της ημέρας, με highlights το ξημέρωμα ή το δειλινό

Θέα: Η Αθήνα στα πόδια σου μέχρι τον Πειραιά. Υπάρχουν σημεία στον Λυκαβηττό, που σε κάνουν να νομίζεις πως βρίσκεσαι σε δάσος. Αν δεν θέλεις, δεν μπορείς να δεις το χάος του τσιμέντου που απλώνεται γύρω στην πόλη και επίσης δεν μπορούν να σε δουν. Βάκχεψε κάτω από τα πεύκα στον ψηλότερο λόφο της πόλης χωρίς φόβο, αλλά με πάθος.



 boro.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου