ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας απαγορεύει βίντεο και φωτό λόγω Περιστέρας -Τι λένε οι φοιτητές του Τμήματος για τη…νέα τους καθηγήτρια (video)


δυτικη μακεδονια αει

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που «τράβηξαν» κατά την πρώτη ημέρα διδασκαλίας της Περιστέρας Μπαζιάνα ενόχλησαν τις
αρχές του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.



Ετσι σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Πρυτανεία του Πανεπιστημίου με αφορμή τη διαρκή παρουσία, στο χώρο του ιδρύματος, εκπροσώπων των ΜΜΕ, που καλύπτουν το ρεπορτάζ σχετικά με την σύζυγο του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, απαγορεύει την φωτογράφιση και την βιντεοσκόπηση.



Όπως βλέπετε και στην παρακάτω φωτογραφία του Kozan.gr, ζητείται να μη φωτογραφίζουν ή βιντεοσκοπούν σε χώρους του ιδρύματος, ώστε να μη διαταράσσεται η εύρυθμη λειτουργία του Πανεπιστημίου.


Η σύντροφος του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα μπήκε στο αμφιθέατρο από την..πίσω πόρτα, ενώ στην είσοδο του έχουν τοποθετηθεί ως… «πόρτα», παλαιοί φοιτητές και προσωπικό του Τμήματος, προκειμένου να μην εισέλθει εντός του χώρου κανένας μη φοιτητής!

Θα πρέπει να σημειωθεί πως, συνομιλώντας με τους δημοσιογράφους, ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Α. Τουρλιδάκης διευκρίνισε πως αυτή είναι επιθυμία της Περιστέρας Μπαζιάνα, καθώς το θέμα είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο. Και αυτό, διότι στα μαθήματα θεωρίας των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων της χώρας η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους, ενώ, από την άλλη πλευρά, είναι κατανοητή και η διάθεση της πανεπιτημιακής κοινότητας για απρόσκοπτη διδασκαλία

Δηλώσεις πρύτανη και προέδρου για την Περιστέρα Μπαζιάνα-Τι λένε οι φοιτητές του Τμήματος για τη…νέα τους καθηγήτρια εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου