ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

Δύο κανάλια φλερτάρουν με το VOICE που δεν θα το δούμε στον ΑΝΤ1!





Το δημοφιλές project δεν πρόκειται να επιστρέψει ποτέ στη συχνότητα του ΑΝΤ1 καθώς σύμφωνα με σημερινές πληροφορίες το κανάλι του Αμαρουσίου έχει χάσει
εδώ και σχεδόν ένα μήνα τα δικαιώματα προβολής του talent show.


Και όχι μόνο αυτό… Το παιχνίδι έχει ήδη πουληθεί σε άλλο τηλεοπτικό σταθμό και εδώ υπάρχει στην κυριολεξία ένα όργιο φημών για το που έχει καταλήξει…

Aσφαλείς πληροφορίες αναφέρουν πως η ολλανδική εταιρία παραγωγής Talpa βρισκόταν από τις αρχές του καλοκαιριού σε διαπραγματεύσεις με τον ΑΝΤ1 για την ανανέωση των δικαιωμάτων ωστόσο τα πράγματα δεν προχώρησαν καθώς υπήρχε στη μέση ο μεγάλος σκόπελος που λέγεται capital controls.

To θέμα «πάγωσε» ωστόσο αυτό έγινε γνωστό στην τηλεοπτική αγορά και αμέσως αρχικά στελέχη του Alpha και στη συνέχεια του Epsilon προχώρησαν σε επικοινωνία με τους Ολλανδούς παραγωγούς θέλοντας να «καπαρώσουν» τα δικαιώματα του παιχνιδιού.

Το παιχνίδι λοιπόν έχει ήδη πουληθεί για τα επόμενα δύο χρόνια και απομένει να δούμε που κατέληξε. Ο Alpha που φαίνεται πως διαθέτει στην παρούσα φάση ρευστότητα ήθελε διακαώς να το εντάξει στο πρόγραμμά του, απ’ την άλλη το Epsilon που αρχικά κυνηγούσε τα δικαιώματα του «X – Factor» κινήθηκε και αυτό για την απόκτησή του.

Το μόνο βέβαιο είναι πως ο ΑΝΤ1 έχασε τα δικαιώματα ενός πολύ δημοφιλούς προγράμματος ενώ κανείς δεν ξέρει τι γίνεται και με τα δικαιώματα των άλλων δύο talent shows του καναλιού του Αμαρουσίου το «Your Face Sounds Familiar» παραγωγής Endemol και του «Dancing with the stars» το format του οποίου ανήκει στην εταιρία ΒΒC worldwide productions.
Φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο στην ελληνική αγορά. Το ίδιο συνέβη με το «I love my country» που ενώ ο Alpha το είχε προαναγγείλει δύο φορές στο πρόγραμμά του τελικά δεν το έβγαλε ποτέ στον «αέρα» με αποτέλεσμα τα δικαιώματα να καταλήξουν στο Mega και το πρόγραμμα να βγει στον αέρα πέρσι την Άνοιξη υπό τον τίτλο «Ελλάδα σ’ αγαπώ» και παρουσιάστρια την Ντορέττα Παπαδημητρίου.


gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου