ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

Το τατουάζ του, τον έστειλε 16 χρόνια στη φυλακή

Αποφυλακίστηκε ένας 46χρονος άνδρας μετά από 16χρόνια παραμονής στη φυλακή, καθώς
αποδείχθηκε η αθωότητά του. Ο Luis Lorenzo Vargas φυλακίστηκε αντιμετωπίζοντας κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση τριών γυναικών το 1999.




Ο δικαστής που είχε αναλάβει την υπόθεση αποφάσισε να τον στείλει στην φυλακή μετά από τις μαρτυρίες των γυναικών που έκανα λόγο για έναν εγκληματία που είχε ένα τατουάζ που έμοιαζε με δάκρυ, όπως ακριβώς αυτό του Luis Lorenzo Vargas.

Ο κατηγορούμενος ισχυριζόταν ότι δεν είχε ανάμειξη με την υπόθεση, ωστόσο αδυνατούσε να αποδείξει την αθωότητά του, με αποτέλεσμα να καταλήξει στη φυλακή. Τα επόμενα χρόνια, ακολούθησαν από την οικογένεια και τους φίλους του έρευνες, σε μια προσπάθεια να αποδείξουν ότι η δικαιοσύνη τιμωρεί τον λάθος άνθρωπο για εγκλήματα που δεν είχε διαπράξει ποτέ.



Έτσι, η εισαγγελία τους Λος Άντζελες αναγκάστηκε να ξανανοίξει την υπόθεση και να προχωρήσει σε περαιτέρω έρευνα για την ανάμειξη του κρατούμενου. Κάπως έτσι, η εξέταση γενετικού υλικού (DNA), που πραγματοποιήθηκε έδειξε ότι ο Vargas είναι αθώος και εξέτισε άδικα ποινή φυλάκισης 16 ετών. Στο άκουσμα της απόφασης από το δικαστήριο ο ίδιος και η οικογένειά του ξέσπασαν σε κλάματα.

Για την ιστορία, έρευνα του FBI για την υπόθεση έδειξε ότι ο πραγματικός ένοχος που κατηγορείται για περισσότερες από 39 σεξουαλικές επιθέσεις κατά γυναικών, δεν είχε ποτέ το συγκεκριμένο τατουάζ, δάκρυ κάτω από το δεξί του μάτι, καθώς εκτιμούν ότι επρόκειτο για σημάδι που απλά έμοιαζε στο τατουάζ.

Παράλληλα, η δράση του συγκεκριμένου είχε συνεχιστεί ακόμη και μετά τη φυλάκιση του Vargas, με το τελευταίο του θύμα να καταγγέλλει επίθεση το 2013.





News247.gr,  Independent


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου