ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

“Εκδήλωση Βράβευσης μαθητών του 2ου Δημοτικού Σχολείου Γρεβενών” (εικόνες + video)

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου η εκδήλωση βράβευσης των
μαθητών/τριών του 2ου Δημοτικού Σχολείου Γρεβενών που
συμμετείχαν στα προγράμματα του eΤwinning την Ευρωπαϊκή δράση Ηλεκτρονικής Αδελφοποίησης Σχολικών Μονάδων: «Ο κόσμος του μανιταριού» (The world of mushrooms)  το οποίο βραβεύτηκε με«Ευρωπαϊκή και Εθνική Ετικέτα ποιότητας» και «Ψηφιακά παραμύθια του τόπου μας»(Digital tales) το οποίο βραβεύτηκε με «Εθνική Ετικέτα ποιότητας».



Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και απηύθυναν χαιρετισμό ο Προϊστάμενος Επιστημονικής Καθοδήγησης Α/θμιας Εκπαίδευσης της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Δ. Μακεδονίας κ. Σούλιος, οι Σχολικοί Σύμβουλοι Δημοτικής Εκπαίδευσης Π.Ε Γρεβενών κ. Νιάκα και κ. Μαλέτσκος, εκπαιδευτικοί και πολλοί γονείς. Οι εκπαιδευτικοί Λουκία Καραχάλιου και Αργύριος Καραλιόλιος καθώς και οι μαθητές/τριες που συμμετείχαν στα προγράμματα μίλησαν για την εμπειρία τους από τη συμμετοχή και έγιναν παρεμβάσεις από τους εκπαιδευτικούς και τους/τις μαθητές/τριες όλων των σχολείων.
σχολ. 2 5
Η εκδήλωση μεταδόθηκε ζωντανά μέσω του eTwinning live σε όλα τα σχολεία που συνεργάστηκαν στο πρόγραμμα. Το πρόγραμμα eTwinning αποτελεί μία καινοτόμα, ψηφιακή, πανευρωπαϊκή κοινότητα διδασκαλίας και μάθησης.

Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους  μας τίμησαν με την παρουσία τους στην εκδήλωσή μας!
σχολ. 2 4
σχολ. 2 2
Επίσης την ίδια μέρα και στα πλαίσια του προγράμματος eΤwinning «Διασχολική Εφημερίδα : Ζούμε - Δρούμε - Αρθρογραφούμε» η Ε΄ τάξη του σχολείου μας φιλοξένησε στην τάξη της τον δημοσιογράφο της ΕΡΤ κ. Μάκη Νασιάδη, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη απαντώντας σε ερωτήσεις των  μαθητών μας, αλλά και σε ερωτήσεις των σχολείων του Κιτίου της Λάρνακας Κύπρου, της Ασγάτας Λεμεσού Κύπρου, του 129ου σχολείου της Αθήνας και του Σταυρακίου Ιωαννίνων οι οποίοι ήταν συνδεδεμένοι ζωντανά μέσω του eΤwinning live. Τον ευχαριστούμε πολύ!




Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Σχολείου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου