ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

Έτσι έγινε η απόπειρα απαγωγής του 3χρονου παιδιού στη Βάρη -Το κόλπο που σκαρφίστηκαν οι δυο Ρομά

ΣΥΛΛΗΨΗ



Συνελήφθη, στη Βάρη Αττικής, 53χρονη Ρομά για απόπειρα αρπαγής ανηλίκου κατά συναυτουργία, ενώ


αναζητείται για την ίδια υπόθεση μία νεαρή Ρομά.



Το περασμένο Σάββατο, γυναίκα πήγε με τον 3χρονο γιό της σε σούπερ μάρκετ, στην περιοχή της Βάρης. Όταν μπήκε στο κατάστημα έχασε για λίγο τον γιό της, με αποτέλεσμα η αναζητούμενη νεαρή Ρομά, να αρπάξει το παιδάκι από το χέρι και να το αναγκάσει να βγει μαζί της από το κατάστημα.

Τη σκηνή είδε η μητέρα του 3χρονου, η οποία βγήκε αμέσως από το κατάστημα και πήρε το γιό της από τη Ρομά, η οποία ισχυρίστηκε ότι μπέρδεψε το ανήλικο με το δικό της παιδί. Στο περιστατικό παρενέβη η συλληφθείσα, η οποία επιτέθηκε φραστικά στη μητέρα του ανηλίκου και σε τρίτους που είχαν προστρέξει στο σημείο, υπερασπιζόμενη την αναζητούμενη, στην οποία παρέδωσε ένα παιδί που είχε στην αγκαλιά της ισχυριζόμενη ότι είναι δικό της.

Η νεαρή Ρομά, εκμεταλλευόμενη τη σύγχυση που επικράτησε, αποχώρησε από το σημείο και μετά από λίγο έφυγε και η συλληφθείσα.
Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ έφτασαν άμεσα στο σημείο και έπειτα από αναζητήσεις προσήγαγαν στο Αστυνομικό Τμήμα Βάρης δώδεκα άτομα, μεταξύ των οποίων και την 53χρονη, την οποία αναγνώρισε ανεπιφύλακτα η παθούσα, ως τη συνεργό της αναζητούμενης Ρομά.

Η συλληφθείσα, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος την παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή.


Star-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου