ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

Συνεδρίαση του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου (Σ.Τ.Ο.) του Δήμου Γρεβενών για την αντιμετώπιση κινδύνων λόγω χιονοπτώσεων...

Την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Γρεβενών
πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη σύσκεψη του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου (Σ.Τ.Ο.) του Δήμου με θέμα: «Λήψη προληπτικών μέτρων για την αντιμετώπιση κινδύνων λόγω χιονοπτώσεων και παγετού».



Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε υπό την προεδρία του Δημάρχου Γρεβενών κ. Γιώργου Δασταμάνη, ο οποίος ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους φορείς για την παρουσία τους και τόνισε ότι κύριο μέλημα όλων πρέπει να είναι η πρόληψη και η έγκαιρη αντιμετώπιση των φαινομένων που προκύπτουν.

Στόχος της σύσκεψης ήταν ο συντονισμός όλων των εμπλεκόμενων φορέων και η βέλτιστη δυνατή προετοιμασία όλων για μια ομαλή χειμερινή περίοδο.

Στη συνεδρίαση παρευρέθηκαν ο Υποδιοικητής του 9ης Μ/Π Ταξιαρχίας Πεζικού κ. Ζήσης Κουτσοδήμος, ο Υποδιευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Γρεβενών κ. Χρήστος Ζάμπουρας, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γρεβενών κ. Ανδρέας Παπαζαχαρίας, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Χρήστος Τριγώνης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Βάιος Κόραβος, η Προϊσταμένη του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας Π.Ε. Γρεβενών κ. Αλεξία Παπαθεοδώρου, υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου, της ΔΕΥΑΓ και της ΔΕΗ, ο πρόεδρος του Ε.Χ.Κ.Β. κ. Θωμάς Καραγιάννης, ο πρόεδρος της ελληνικής ομάδας διάσωσης κ. Ευάγγελος Νασιάδης και ο πρόεδρος του κυνηγετικού συλλόγου κ. Κωνσταντίνος Νιζάμης.


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου