ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

Το… πείραμα του ΣΚΑΪ







Από εκεί που δεν το περίμενε κανείς «έσκασε» η είδηση ότι ο ΣΚΑΪ απέκτησε τα δικαιώματα προβολής στη χώρα μας του «X Factor».





Τα τελευταία χρόνια το κανάλι του Φαλήρου έχει ρίξει το κύριο βάρος του στον ενημερωτικό τομέα και η αλήθεια είναι πως η… ψυχαγωγία δεν είναι το φόρτε του, ενώ προσπάθειες, όπως για παράδειγμα πέρυσι με την εκπομπή «Αυτά είναι…», ήταν εντελώς ανεπιτυχείς. Φέτος λοιπόν ο ΣΚΑΪ προσπαθεί να κάνει… την έκπληξη και σκοπεύει μέσα στη σεζόν, κάπου κοντά στο Πάσχα, να βγάλει το «X Factor». Ωστόσο φαίνεται ότι η επιθυμία των στελεχών του σταθμού να δραστηριοποιηθούν και στον ψυχαγωγικό τομέα δεν γίνεται μόνο με το συγκεκριμένο talent show αφού σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου έχουν αποκτήσει και τα δικαιώματα για τη χώρα μας και του «Ελλάδα έχεις ταλέντο»!


Βέβαια προς το παρόν το έχουν αφήσει… στο ράφι θέλοντας να δουν την πορεία του «X Factor» και την ανταπόκριση των τηλεθεατών που έχουν… συνδυάσει το σταθμό του Φαλήρου με ενημερωτικές κυρίως εκπομπές. Άλλωστε το «πείραμα» του«X Factor» είναι πολυδάπανο ανεβάζοντας πολύ το κοστολόγιο του σταθμού για τη φετινή περίοδο και μάλιστα όταν κανείς δεν γνωρίζει τι πρόκειται να γίνει με τις τηλεοπτικές άδειες.


Ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου, αν όλα πάνε καλά για τον ΣΚΑΪ και ο ψυχαγωγικός τομέας καταφέρει να φέρει τηλεθεατές στη συχνότητά τους τότε δεν αποκλείεται να… κατεβάσουν από το ράφι το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» και να βγει στον αέρα μέσα στο 2016, τους πρώτους μήνες της επόμενης σεζόν…!

Μελάς Blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου