ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

Δέκα στοιχειωμένα ξενοδοχεία -Φαντάσματα, περίεργα περιστατικά και μόνο θαρραλέοι επισκέπτες (εικόνες)

stoixeiomena_xenodoxeia_708





Εκεί δεν πάει κανείς για να ηρεμήσει, να περάσει ένα ήσυχο βράδυ, να ξεκουραστεί. Σε καμία περίπτωση. Εκεί, οι επισκέπτες ξέρουν ότι θα τους... τεντωθούν τα νεύρα.


Κάποιοι όμως επιμένουν να επισκέπτονται αυτά τα ξενοδοχεία που θεωρούνται στοιχειωμένα, ή τουλάχιστον αυτό υποστηρίζουν τόσο οι ιδιοκτήτες τους- και βέβαια το διαφημίζουν αφού προσελκύουν μία διαφορετική πελατεία- αλλά το δηλώνουν και αρκετοί από τους ανθρώπους που έχουν περάσει ένα βράδυ στα δωμάτιά τους.

Αυτά είναι δέκα από τα πιο τρομακτικά στοιχειωμένα ξενοδοχεία στον κόσμο, σύμφωνα με το Vanity Fair:

Chelsea Hotel, Νέα Υόρκη

Η Πάτι Σμιθ, ο Αντι Γουόρχολ και η Μαντόνα είναι ανάμεσα στους τολμηρούς που έχουν κοιμηθεί εκεί. Ομως στους τοίχους του μένουν... μόνιμα δύο «φαντάσματα». Ο Σιντ Βίσιους, που κατηγορήθηκε ότι σκότωσε τη σύντροφό του ενώ ζούσαν εκεί, και ο Ντίλαν Τόμας, που πέθανε στο ξενοδοχείο, λέγεται ότι το στοιχειώνουν.

Deetjen’s Big Sur Inn, Καλιφόρνια

Ο θρύλος θέλει να το έχει στοιχειώσει ο ιδρυτής του. Υπάρχουν αναφορές ότι ακούγονται βήματα και μία πόρτα που κλείνει.

Emily Morgan Hotel, Σαν Αντόνιο

Χτίστηκε το 1924 και αρχικά λειτουργούσε ως νοσοκομειακή μονάδα. Επισκέπτες έχουν αναφέρει ότι στο 12ο και το 14ο όροφο, όπου υπήρχαν οι θάλαμοι και τα χειρουργεία, έχουν εμφανιστεί διάφορες μορφές, κυρίως μία γυναίκα με λευκό φόρεμα, ενώ γίνονται μυστηριώδη τηλεφωνήματα, μέσα στη νύχτα, χωρίς να μιλά κανείς από την άλλη άκρη της γραμμής. Επίσης, το ξενοδοχείο είναι δίπλα στο ιστορικό νεκροταφείο όπου αναπαύονται στρατιώτες που «έπεσαν» το καθήκον, το οποίο βέβαια επίσης λέγεται ότι είναι στοιχειωμένο.

The Marshall House, Τζόρτζια

Λέγεται ότι εκεί ζουν τα πνεύματα των ασθενών που νοσηλεύονταν εκεί, καθώς αρχικά ήταν νοσοκομείο, την εποχή του εμφυλίου πολέμου. Εχουν αναφερθεί εμφανίσεις φαντασμάτων και βρύσες που ανοίγουν μόνες τους.

Battery Carriage House, Νότια Καρολίνα

Διαφημίζεται ως το πιο στοιχειωμένο κατάλυμα του Τσάρλεστον και οι επισκέπτες μπορούν να διανυκτερεύσουν στα δωμάτια 8 ή 10, όπου υποτίθεται ότι κορυφώνεται η μεταφυσική δραστηριότητα. Μάλιστα, ένα ακέφαλο φάντασμα έχει τη... συνήθεια να εμφανίζεται δίπλα στους πελάτες, την ώρα που έχουν ξαπλώσει στο κρεβάτι.

Grand Hyatt Taipei, Ταϊβάν

Ανοιξε το 1990 και είναι χτισμένο πάνω σε ένα στρατόπεδο κρατουμένων του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και σε χώρο εκτελέσεων. Μάλιστα, όταν σχεδιαζόταν, προσελήφθησαν ειδικοί του φενγκ σούι για να φροντίσουν να... διώξουν από το λόμπι τα κακά πνεύματα. Φήμες θέλουν τον ηθοποιό Τζάκι Τσαν να έχει φύγει τρέχοντας από εκεί, μετά από τη συνάντησή του με ένα φάντασμα.

The Place d’Armes Hotel, Νέα Ορλεάνη..


Η συνέχεια εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου