ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

Κι άλλη πρόσληψη στο Νοσοκομείο Γρεβενών. Αυτή τη φορά αναισθησιολόγου..





Σας ενημερώνουμε ότι στο Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών, στις 16-11-2015, προσλήφθηκε και ανέλαβε υπηρεσία η
Επικουρική ιατρός κα. Σταματία Γεωργούδη, Επιμελητής Β΄ Αναισθησιολογίας.

Ο πρόσφατος διορισμός της Παιδιάτρου και η αναμενόμενη πρόσληψη των υπολοίπων επικουρικών γιατρών ( Βιοπαθολόγος και Νεφρολόγος) δίνουν την πιο ηχηρή απάντηση του Υπουργείου Υγείας και της Διοίκησης του Νοσοκομείου σε αυτούς που... «αγωνιούν!!!!» για την υποβάθμιση του Νοσοκομείου μας.

Ο Διοικητής του Γ.Ν. Γρεβενών
Δημήτριος Αμπάζης



3 σχόλια:

  1. ΗΧΗΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ θα ήταν η άψογη λειτουργία του νοσοκομείου, με επάρκεια σε ιατρικό,παραϊατρικό,νοσηλευτικό προσωπικό,επάρκεια σε υγειονομικό υλικό,σε θέρμανση,σε καθαριότητα ΣΕ ΜΟΝΙΜΗ ΒΑΣΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οταν οι γρεβενιωτισσες αναγκάζονται να πηγαίνουν στην κοζάνη να γεννησουν,όταν οι καρκινοπαθείς μας για τη χημειοθεραπεία τους αναγκάζονται να ανεβαίνουν στην πτολεμαίδα,θεσσαλονικη,γιαννενα,ξυπνώντας από τις 5 το ξημέρωμα, όταν οι τουαλέτες των θαλάμων είναι αιτία πανικού ,τότε τι να μας πεί κάποιος που με βημα χελώνας κινείται,και ζητά κι επιβράβευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αετε,με το να μην κανεις αναρτηση των σχολιων μας για το νοσοκομειο γρεβ,μονο ζημια στον τοπο κανεις,γιατι αν δεν αναδειχτουν τα κακως κειμενα πως θα διορθωθει η κατασταση; οι διοικητες ερχονται και παρερχονται,εσυ οπως κι εμεις ειμαστε εδω και ειμαστε αποδεκτες της καλης η κακης λειτουργιας του νοσοκομειου.ειδες στην κοζανη?επειδη αναδειχτηκαν τα προβληματα και τα κακως κειμενα λειτουργιας του μαματσειου,εγινε εκτακτο δημοτικο συμβουλιο ωστε να δοθει εμφαση στην επιλυση.εδω σεμας εγινε μια προσληψη και ο διοικητης μονο παρασημο δεν ζητησε.τουλαχιστον εσυ μην αφηνεις να κρυβονται τα σκουπιδια κατω απτο χαλι,και κριτικη που γινεται με μονο κριτηριο την αγαπη στον τοπο ασε νακουστει,και να κρινει η τοπικη κοινωνια, γιατι μονον ετσι θα πιεστουν οι αρμοδιοι να δουλεψουν ωστε να λυσουν προβληματα.Με εκτιμηση στο ρολο και το εργο σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή