ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

Λύκοι κατασπάραξαν κυνηγόσκυλα στο Ζαγόρι

lykoi




Πολύ ακριβά στοιχίζει το κυνήγι για τους λάτρεις του που αναζητούν θηράματα στα χωριά του Ζαγορίου και σε άλλες ορεινές περιοχές των Ιωαννίνων.




Πολύ ακριβά στοιχίζει το κυνήγι για τους λάτρεις του που αναζητούν θηράματα στα χωριά του Ζαγορίου και σε άλλες ορεινές περιοχές των Ιωαννίνων, καθώς συχνά γυρίζουν πίσω χωρίς τα κυνηγόσκυλά τους που πέφτουν θύματα λύκων!

Ο αχώριστος σύντροφος ενός κυνηγού, που χάθηκε κατά την διάρκεια του κυνηγιού μεταξύ των κοινοτήτων Μανασής και Δίκορφο Ζαγορίου, φορούσε GPS και εντοπίστηκε μέσα σε δεκαπέντε λεπτά από τον ιδιοκτήτη του. Όμως, ο κυνηγός τον βρήκε κυριολεκτικά κατακρεουργημένο από τους πεινασμένους λύκους!

Σύμφωνα, μάλιστα, με επίσημα στοιχεία που διαθέτει ο Κυνηγετικός Σύλλογος Ζαγορίου, άλλα δυο κυνηγόσκυλα βρήκαν τις τελευταίες ημέρες τραγικό θάνατο στα δόντια των αγριμιών, που κατεβαίνουν όλο και πιο χαμηλά αναζητώντας τροφή. Πριν από λίγες ημέρες, οι κάτοικοι της κοινότητας Σκαμνέλι είχαν βάλει φωτιά στο… δάσος για να τρομοκρατήσουν τις αγέλες που έκαναν επιθέσεις στα κοπάδια τους! Η φωτιά αποτέφρωσε γύρω στα 80 στρέμματα δάσους και θάμνων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου