ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

O πανελίστας… ο παλαιστής και το ροζ βίντεο…





Π-Α-Ν-Ι-Κ-Ο-Σ. Είναι η μόνη λέξη που μπορεί να περιγράψει την ψυχολογική κατάσταση γνωστού πανελίστα τα τελευταία 24ωρα.
Ο λόγος; Η απώλεια του κινητού τηλέφωνου ενός περιστασιακού συντρόφου του το οποίο περιείχε μέσα φωτογραφίες αλλά και βίντεο με πολύ προσωπικές τους στιγμές.


Η ερωτική ζωή του πανελίστα είναι γνωστή στη showbiz και ας προσπαθεί ο ίδιος να την κρατά κρυφή. Η προτίμηση του μεσήλικα κυρίου που ποζάρει πάντα χαμογελαστός στα φώτα της δημοσιότητας είναι οι νεαροί γυμνασμένοι άντρες, τα «φουσκωτά τεκνά» όπως ο ίδιος τα αποκαλεί σε συζητήσεις με πρόσωπα της απολύτου εμπιστοσύνης του.

Το τελευταίο λοιπόν χρονικό διάστημα ο δημοσιογράφος είχε ερωτικές συνευρέσεις με νεαρό αθλητή της ελληνορωμαϊκής πάλης. Γνωρίστηκαν από κοινή παρέα σε νυχτερινό κέντρο και στη συνέχεια ο πανελίστας άρχισε ασφυκτικό «pressing» στο πιτσιρικά. Του έταξε φωτογραφίσεις, δουλειά σε κυριλέ πόστο σε prive club, (το δεύτερο έγινε, το πρώτο ποτέ) και τελικά ο μικρός ενέδωσε… Ωστόσο και οι δυο τους ήθελαν στο κρεβάτι να βγάλουν γούστα και έτσι άρχισαν οι φωτογραφίες και το βίντεο…

Αν και μεταξύ τους είχαν διακόψει από το τέλος του καλοκαιριού διατήρησαν καλές σχέσεις. Ωστόσο όταν ο παλαιστής ενημέρωσε τον πανελίστα ότι έχασε το κινητό του έγινε στην κυριολεξία το «έλα να δεις». Ο συνήθως ευγενής (μόνο εκεί που έχει συμφέρον) κύριος άρχισε να ουρλιάζει σαν τρέλος και να απειλεί θεούς και δαίμονες. Και τώρα βέβαια τρέμει μην τυχόν και το βίντεο κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο και του αμαυρώσει την … ανύπαρκτη τηλεοπτική του καριέρα…



blogs.gossip-tv.gr//nassos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου