ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

O φασισμός δεν έχει χρώμα (ΒΙΝΤΕΟ)




Όπως πολλές φορές έχουμε επισημάνει, ο φασισμός δεν έχει χρώμα. Κόκκινος είναι, μαύρος είναι το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Προσβολή στη Δημοκρατία,
χτύπημα στις δημοκρατικές αξίες του τόπου που γέννησε τη Δημοκρατία, καταρράκωση του πολιτικού συστήματος και προτροπή για να γυρίσει η Ελλάδα στις πιο μαύρες σελίδες της ιστορίας της.

Η επίθεση σε βάρος του βουλευτή της ΝΔ Γιώργου Κουμουτσάκου ασφαλώς και δεν έγινε από τις ποντιακές οργανώσεις. Ασφαλώς και οι σοβαροί Πόντιοι που διαμαρτύρονται για τον ανιστόρητο Φίλη δεν έχουν καμιά σχέση.

Πρόκειται για ακροδεξιούς, για φασίστες που δεν έχουν τίποτε άλλο να κάνουν παρά να οδηγήσουν το πολιτικό σύστημα και τη Δημοκρατία εκεί που θέλουν. Η ομάδα των φασιστών που έδρασαν μπροστά στην ελληνική Βουλή είχαν ακάλυπτα τα πρόσωπά τους. Οπότε μπορεί η Δικαιοσύνη να τους βρει και να τους τιμωρήσει. Αλλά το γεγονός και μόνο ότι χωρίς προφυλάξεις, οι εγκληματίες με τα μαύρα και τα ξυρισμένα κεφάλια επιτέθηκαν σε Έλληνες βουλευτές, δείχνει ότι είναι και θρασύτατοι και εγκάθετοι.

Δεν έχει σημασία αν είναι Χρυσαυγίτες ή ότι άλλο. Δεν έχει καμιά σημασία που ανήκουν πολιτικά. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι δεν μπορεί να μένουν ατιμώρητοι αυτοί οι τζάμπα μάγκες που χρησιμοποιούν μια ειρηνική διαδήλωση για να κάνουν τα αίσχη τους.

Σήμερα ήταν ο Κουμουτσάκος, αύριο ίσως είναι κάποιος άλλος βουλευτής από διαφορετικό χρώμα. Πριν λίγο καιρό ξύλο έτρωγαν οι δεξιοί βουλευτές από... αγανακτισμένους αριστερούς. Σήμερα τρώνε από.... Ελληναράδες ακροδεξιούς. Σημεία των καιρών, απλά να θυμίσουμε ότι το κουβάρι της Χρυσής Αυγής άρχισε να ξετυλίγεται όταν αυτά τα φασιστοειδή επιτέθηκαν σε δεξιούς στον Μελιγαλά. Η ιστορία έχει γράψει γι' αυτό, κι αν για τα επεισόδια στο Σύνταγμα ευθύνη έχει η Χρυσή Αυγή θα πληρώσει όπως πρέπει.

Όμως, πέρα από τα ακροδεξιά στοιχεία θα πρέπει να σταθούμε και στον Νίκο Φίλη και την παρέα του. Να θυμίσουμε ότι οι μηνύσεις που έχουν κατατεθεί, κυρίως αυτή του Φαήλου Κρανιδιώτη, ζητά να ερευνηθεί αν υποκινείται μίσος με αυτά που είπε ο ανιστόρητος υπουργός Παιδείας. Η απάντηση ήρθε στο Σύνταγμα. Βεβαίως και υποκινείται μίσος και καλό είναι να προσέχουν όσοι άθλιοι τύποι αμφισβητούν την ιστορία της χώρας και προβαίνουν σε τέτοιες ενέργειες.

Δημιούργημα του ΣΥΡΙΖΑ και ιδίως του Φίλη είναι οι ακρότητες και οι τραμπουκισμοί. Ας μην ξεχνούν αυτοί που κυβερνούν ότι έκαναν τα ίδια σε βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ή της ΝΔ την εποχή που ήταν... αντιμνημονιακοί.




Αntinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου