ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Παραιτείται από μεταβατικός πρόεδρος ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης (video)





Προϋπόθεση να παραιτηθούν από αξιώματα και Τζιτζικώστας, Μητσοτάκης και Γεωργιάδης..


Την πρόθεσή του να παραδώσει την έδρα του μεταβατικού προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στον κ. Πλακιωτάκη για όσο διάστημα χρειαστεί μέχρι την διεξαγωγή των εσωκομματικών εκλογών υπογράμμισε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, υπογραμμίζοντας ωστόσο ότι για να το πράξει αυτό θα πρέπει να παραιτηθεί και ο κ. Τζιτζικώστας από περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας καθώς και οι δύο άλλοι υποψήφιοι από τα κοινοβουλευτικά τους αξιώματα.

Προσερχόμενος στη Συγγρού, μετά από μία ημέρα σιωπής, ο κ. Μεϊμαράκης εξαπέλυσε επίθεση κατά του Μάκη Βορίδη και των στελεχών της ΝΔ που πρόσκειονται στον Αντώνη Σαμαρά, αναφορικά με το φιάσκο των εκλογών, τονίζοντας ότι «ήταν απολύτως τεχνικό το θέμα που προέκυψε, έπρεπε να ζητήσουμε συγνώμη και να προχωρήσουμε διαδικασία με τον ταχύτερο τρόπο. Θέλω να ενημερώσω ότι όλοι γνώριζαν τη συγκεκριμένη εταιρία. Είναι πολύ υποκριτικό να δείχνουν ότι δεν γνώριζαν και ζητούν την παραίτηση του προέδρου. Αντιθέτως θέλω να θυμίσω ότι όταν παρενέβην πολλοί είπαν ότι δεν είναι θέμα του προέδρου».

«Και ο κ. Σαμαράς είχε εγγυηθεί για την εταιρία σε συνεργάτη μου. Ο κ. Βορίδης εξ όσων γνωρίζω είχε δικηγορικές συνεργασίες με την επίμαχη εταιρία. Το Μαξίμου είχε συνεργαστεί με την εταιρία, όλοι εγγυούνταν. Γιατί εκπλήσσονται όλοι; Έγινε κάτι τεχνικό που πλήττει την εικόνα, αντί να δουν πώς θα το σώσουμε, βρίσκουν πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης και ζητούν την παραίτησή μου;» σημείωσε ο κ. Μεϊμαράκης.

«Τόσο θράσος να λένε ότι φταίω εγώ; Φταίω γιατί τους εμπιστεύτηκα» πρόσθεσε ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

«Η καρέκλα του μεταβατικού προέδρου δεν με συγκίνησε και είπα να την παραδώσω δύο φορές. Κανείς δεν ήθελε. Παραδίδω την καρέκλα του μεταβατικού προέδρου, εκτιμώ πολύ την κα Γιαννάκου, στην ίδια θέση θα μπορούσε να είναι ο κ. Γιάννης Βαρβιτσιώτης, ο κ. Σιούφας, και η κα Άννα Ψαρούδα Μπενάκη.

«Καλώ να παραδώσω την καρέκλα, δεν είμαι γατζωμένος στις καρέκλες, αλλά θα παραιτηθεί και ο κ. Τζιτζικώστας και οι δύο άλλοι συνάδελφοι από τις κοινοβουλευτικές τους θέσεις». Παράλληλα, ο κ. Μεϊμαράκης απηύθυνε έκκληση να μην υψώσουν τους τόνους, «εάν βουλιάξει το καράβι της ΝΔ θα βουλιάξουμε όλοι μαζί. Να καταλάβουν όλοι ότι όσο λιγότερο μιλάμε τόσο καλύτερα».

Αναφερόμενος στον επικεφαλής της ΚΕΦΕ και γραμματέα της ΝΔ, Ανδρέα Παπαμιμίκο, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης τόνισε πως «από τη μέρα των εκλογών γνωρίζετε ότι δεν έχω εμπιστοσύνη στον Παπαμιμίκο, τον υπεύθυνο μηχανοργάνωσης κ. Πέτσα και τον γενικό διευθυντή του κόμματος, Τσιμάρα. Είναι όλοι αυτοί άνθρωποι που ορίστηκαν από τον κ. Σαμαρά».

«Σε αυτή τη διαδικασία προσήλθα με σεβασμό στους συνυποψηφίους μου και στη διαδικασία και γι' αυτό δεν έκανα και πολλές εμφανίσεις. Δεν απάντηση πολλές φορές και σε διάφορες προκλήσεις προσωπικές που δέχθηκα», είπε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης και πρόσθεσε: «Χθες δεν μίλησα καθόλου και κάποιοι δεν κατάλαβαν ότι η εκκωφαντική σιωπή μου ήταν μήνυμα θλίψης και συγγνώμης προς τους Νεοδημοκράτες. Ενώ είμαστε όλοι στο ίδιο καράβι, οι συνάδελφοι βρήκαν το θέμα της τεχνικής βλάβης, ως πεδίο αντιπαράθεσης και προσωπικής επίθεσης, ενώ και οι ίδιοι γνώριζαν τα πάντα».


Το ΒΙΝΤΕΟ εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου