ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

Μελισσοκομικός Σύλλογος Γρεβενών: Φέτος στις γιορτές χαρίστε μέλι...

ΜΕΛΙ




Λίγες μέρες μας χωρίζουν από τη νέα χρονιά. Μέρες γιορτινές, γεμάτες χαρά και πλούσια εδέσματα.




Το μέλι, ένα φυσικό προϊόν, θα αποτελέσει κύριο συστατικό πολλών εξ αυτών. Στα Γρεβενά παράγεται εξαιρετικής ποιότητας μέλι, το οποίο μπορούμε να αναζητήσουμε αυτές τις μέρες από τους παραγωγούς.

Όλοι μας μπορούμε:

-Να στηρίξουμε τους ντόπιους μελισσοκόμους αγοράζοντας Γρεβενιώτικο Μέλι, αυτό το διατροφικό προϊόν που απλόχερα μας προσφέρει η μέλισσα.

- Να ενημερωθούμε από τους μελισσοκόμους του νομού για το ιδιαίτερα γευστικό μέλι μας που κατέχει σημαντική θέση στην εγχωρία αγορά λόγω της ποικίλης χλωρίδας του τόπου μας.

- Να εμπιστευτούμε τους Γρεβενιώτες μελισσοκόμους που μας προμηθεύουν φυσικό μέλι που παράγουν με κόπο και μεράκι αναζητώντας και τα υπόλοιπα παράγωγα της μέλισσας όπως η πρόπολη, η γύρη και ο βασιλικός πολτός.

Δυστυχώς τον τελευταίο καιρό πολλοί πλανόδιοι κυκλοφορούν στην πόλη των Γρεβενών διοχετεύοντας στην αγορά «μέλι χύμα» αμφιβόλου ποιότητος σε συσκευασία των 3κιλων χωρίς επώνυμη ετικέτα. Η ιδιαίτερα χαμηλή τιμή πώλησης, το καθιστά ύποπτο ως προς την ποιότητα του.

Ο Μελισσοκομικός Σύλλογος Γρεβενών εφιστά την προσοχή στην αγορά τέτοιων υποκατάστατων μελιού και συστήνει να αποφεύγουν οι πολίτες την αγορά «μελιού» από πλανόδιους που παριστάνουν τους μελισσοκόμους και να προχωρά στην καταγγελία τους.

Ο Μελισσοκομικός Σύλλογος Γρεβενών προτείνει:

……Φέτος στις γιορτές ας κάνουμε τη διάφορα....

«Κάνουμε δώρο ένα κιλό μέλι στους φίλους μας και τους συγγενείς μας»



   Με εκτίμηση
Μελισσοκομικός Σύλλογος Γρεβενών
Ο πρόεδρος
Ντούνας Κωνσταντίνος

1 σχόλιο:

  1. Και τα μελισσια δεν εχουν και τα τρομερα εξοδα,εξω βοσκουν,ασε που επιδοτουνται πλουσιοπαροχα.Απλα οι τοπικοι παραγωγοι δεν εχουν ικανοτητα να λειτουργησουν ανταγωνιστικα στην τοπικη κοινωνια αφου θελουν και τον σκυλο χορτατο και την πιτα ολοκληρη.Κι ετσι φυσικο ειναι να ερχονται απο αλλους νομους και να μοσχοπουλανε μεσα σε 3 ωρες,ειδικα αυτη την εποχη που σε ολα τα σπιτια ειναι απαραιτητη μια βαρβατη ποσοτητα για τα τσαγακια,τα γλυκα,το πρωινο των παιδιων κι οχι μονο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή