ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

Επ'αυτοφώρω σύλληψη ληστών σε τράπεζα..





Συνελήφθησαν επ' αυτοφώρω από ειδική ομάδα αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά της
Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ένας 48χρονος άνδρας και μία 36χρονη γυναίκα, για ληστεία σε υποκατάστημα τράπεζας στα Βριλήσσια.


Ο 48χρονος, φορώντας καπέλο, εισήλθε στην τράπεζα προσποιούμενος τον πελάτη και στη συνέχεια με την απειλή πιστολιού αφαίρεσε χρηματικό ποσό. Την στιγμή της διαφυγής του με Ι.Χ. αυτοκίνητο, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο έξω από την τράπεζα και όπου τον περίμενε η 36χρονη, ακινητοποιήθηκαν και συνελήφθησαν.

Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το αφαιρεθέν χρηματικό ποσό, το πιστόλι του (τύπου REPLICA) και το καπέλο που είχε χρησιμοποιήσει στη ληστεία. Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι δράστες, από τον περασμένο Μάρτιο ενεργώντας από κοινού, διέπρατταν ληστείες σε υποκαταστήματα τραπεζών των βορείων προαστίων. Ο 48χρονος εισερχόταν στις τράπεζες υποδυόμενος τον πελάτη και με την απειλή όπλου ή με τη χρήση απειλητικού σημειώματος στο οποίο έγραφε ότι κρατά χειροβομβίδα, ακινητοποιούσε τους υπαλλήλους και αφαιρούσε χρηματικά ποσά. Για τη διαφυγή του χρησιμοποιούσε την έξοδο κινδύνου καθώς και Ι.Χ αυτοκίνητο, στο οποίο τον περίμενε η συνεργός του.

Από τη μέχρι στιγμής έρευνα, εξιχνιάστηκαν πέντε περιπτώσεις ληστειών τραπεζών σε Βριλήσσια, Μελίσσια, Πεύκη, Νέα Φιλαδέλφεια και Γέρακα και μία περίπτωση απόπειρας ληστείας στη Μεταμόρφωση.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου