ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015

Τα φρικτά βασανιστήρια και οι θανατικές καταδίκες των ομοφυλόφιλων από τον ISIS (Σκληρές εικόνες)!!




Οι ανατριχιαστικοί μέθοδοι των εξτρεμιστών..




Πλήθος αντρών σε δρόμο της συριακής πόλης της Παλμύρας είναι έτοιμοι να αποτελειώσουν τα θύματά που δικάζονται από «δικαστές» τζιχαντιστές, με τη κατηγορία της ομοφυλοφιλίας. Αφού οι τζιχαντιστές αναγνώσουν την ποινή τους- θα τους πετάξουν από την οροφή ενός κτιρίου- ρωτούν τον έναν κατηγορούμενο αν είναι ικανοποιημένος με την απόφαση. Ο θάνατος, του λένε, θα καθαρίσει τις αμαρτίες του. «Θα προτιμούσα να με πυροβολήσετε στο κεφάλι», λέει ο 32χρονος Hawas Mallah. Ο δεύτερος άντρας, ο 21χρονος Mohammed Salameh κάνει έκκληση για μια ευκαιρία, λέγοντας όχι έχει μετανοήσει και ότι δεν θα ξανακάνει σεξ με άντρα.

«Πάρτε τους και πετάξτε τους», διέταξε ο δικαστής. Άλλοι μασκοφόροι εξτρεμιστές, δένουν τα χέρια των αντρών πίσω από τη πλάτη τους, τους κλείνουν τα μάτια με μαντίλια και τους αφήνουν να πέσουν στο κενό, από τετραώροφο ξενοδοχείο.

Διαβόητος για τις ανατριχιαστικές μεθόδους θανάτωσης, ο ISIS σκορπά τον τρόμο και το θάνατο. Σύμφωνα με την αμερικανική οργάνωση OutRight Action International, οι ένοπλοι του Ισλαμικού Κράτους, έχουν σκοτώσει τουλάχιστον 36 άντρες από τη Συρία και το Ιράκ με τη κατηγορία του σοδομισμό. Ο φόβος του θανάτου από μια τρομοκρατική οργάνωση, ρίχνει τη βαριά σκιά στους ομοφυλόφιλους οι οποίοι ζουν ήδη απομονωμένοι σε μια άκρως συντηρητική κοινωνία με πολλούς να τρέμουν στην ιδέα ότι κάποιος από το περιβάλλον τους θα τους παραδώσει στους μαχητές.

Οι ένοπλοι του ISIS συχνά βασανίζουν αλύπητα όσους φέρονται ότι έχουν στο φιλικό ή οικογενειακό τους περιβάλλον κάποιον ομοφυλόφιλο προκειμένου να αποκαλύψουν το όνομα του «κακού». Πάντως, πολλοί είναι και εκείνοι που αν και μπορεί να σοκάρονται από τις ακρότητες των τζιχαντιστών, δηλώνουν δικαιωμένοι με τη θανάτωση ομοφυλόφιλων.

Όπως είπε ένας 26χρονος ομοφυλόφιλος από τη Συρία στο Associated Press, αν και ζει πλέον στην Τουρκία ξυπνά ακόμα έπειτα από εφιάλτες ότι τον πετούν στο κενό. Ο άντρας ανέφερε ότι ένας παιδικός του φίλος κατατάχτηκε στον ISIS τον κατέδωσε στους ένοπλους το 2013, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να φύγει από τη γενέτειρά του, την πόλη Aleppo.

«Ήξερε τα πάντα για μένα, όπως ότι ήμουν γκέι.. Είμαι σίγουρος ότι αυτός ήταν που έδωσε το όνομά μου στην Daesh», σημειώνει.
fgt06fgt01fgt02fgt03


fgt04fgt05
newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου