ΑΕΤΟΣ Grevena Γρεβενά : Η πρόταση του Σειρηνάκη στον «Mr 4.000» με εξαψήφιο ποσό στην επιταγή για να παίξει σε ερωτική ταινία

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ

To Φροντιστήριο των Επιτυχιών στα Γρεβενά

Κυριακή, 27 Δεκεμβρίου 2015

Η πρόταση του Σειρηνάκη στον «Mr 4.000» με εξαψήφιο ποσό στην επιταγή για να παίξει σε ερωτική ταινία

«Ελα να παίξεις σε τσόντα!»
Πρόταση-βόμβα με αποδέκτη τον Γιάννη Σπαλιάρα ετοιμάζει ο Δημήτρης Σειρηνάκης!
Το μοντέλο που είπε τη θρυλική ατάκα «Εχω κάνει έρωτα με 4.000 κοπέλες», με αποτέλεσμα να γίνει viral, εμφανίστηκε πρόσφατα στο βραδινό talk show του Γρηγόρη Αρναούτογλου.


Οταν ο παρουσιαστής τον ρώτησε αν του έχει γίνει ποτέ πρόταση να παίξει σε ερωτική ταινία, ο «Mr. 4.000», όπως τον αποκαλούν συχνά τα media, έκανε χιούμορ λέγοντας ότι απογοητεύτηκε που δεν του τηλεφώνησε ο γνωστός παραγωγός ερωτικών ταινιών μετά τον θόρυβο που δημιουργήθηκε από την περίφημη δήλωσή του για να του προτείνει συνεργασία. «Γιατί, ρε Δημήτρη, δηλαδή τι άλλο περιμένεις να γίνει;» είπε αστειευόμενοςκοιτώντας την κάμερα.
Καλομελέτα κι έρχεται, συμπληρώνουμε εμείς.

Το τηλεφώνημα
Λίγο μετά την εμφάνισή του στην εκπομπή του «Αρνι» κυκλοφόρησαν φήμες ότι ο Δημήτρης Σειρηνάκης έκανε τελικά το τηλεφώνημα που περίμενε, έστω και για πλάκα, ο Γιάννης Σπαλιάρας. Παρότι ο Δημήτρης Σειρηνάκης δεν μπορεί να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες για το «καυτό» θέμα από τη στιγμή που δεν έχουν γίνει ακόμη οι συζητήσεις με το γνωστό μοντέλο, ο παραγωγός της εταιρίας Sirina αποκάλυψε στην«Εspresso» πως όλα είναι έτοιμα για να πέσει η πρόταση! «Οι συνεργάτες μου κι εγώ έχουμε καταλήξει και στην αμοιβή που θα συνοδεύει την πρόταση και, αν ο Γιάννης την αποδεχτεί, ένα πράγματα είναι σίγουρο: ο αριθμός 4.000 θα χρησιμοποιηθεί στον τίτλο του φιλμ» σημειώνει ο πετυχημένος παραγωγός, ο οποίος έχει ταράξει κατά καιρούς τα νερά στην εγχώρια showbiz λόγω των συνεργασιών του με celebrities και αθλητές.

Οπως ψιθυρίζεται, το ποσό της αμοιβής που θα προταθεί ως δέλεαρ στον Σπαλιάρα προκειμένου να αναλάβει ερωτική δράση μπροστά στην κάμερα, θα είναι εξαψήφιο, ενώ η ολοκληρωμένη πρόταση του Σειρηνάκη θα περιλαμβάνει τη συμμετοχή του όχι σε μία αλλά σε τρεις παραγωγές. «Δεν του έχω τηλεφωνήσει ακόμη. Θα το κάνω όμως, αφού ολοκληρωθούν όλες οι λεπτομέρειες για την πρόταση που θα έχει» δήλωσε στην «Espresso» ο παραγωγός της εταιρίας Sirina. Για την ώρα ο «Mr 4.000» δηλώνει αρνητικός στο ενδεχόμενο να κάνει κάτι τόσο τολμηρό. Ομως, τα λεφτά είναι πολλά...

espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου