ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

Νευρίασαν με τις φωτογραφίες του γάμου τους - Έτσι έχασαν 152 κιλά - Δείτε τους πριν και μετά






Μαζί και οι δύο ζύγιζαν 330 κιλά ο
Noel και η Leisa Hoey. Τα πολλά επιπλέον κιλά τους δεν τους επέτρεπαν να κάτσουν ο ένας δίπλα στον άλλο στο σινεμά ή στο αεροπλάνο ενώ το κρεβάτι τους είχε σπάσει τέσσερις φορές.




Νιώθοντας πως αυτό που έβλεπαν στις φωτογραφίες του γάμου τους δεν τους ικανοποιούσε, ο 35χρονος και η 33 έχασαν 100 κιλά ο πρώτος και 52 η δεύτερη.



«Όταν είδα τις φωτογραφίες του γάμου απογοητεύτηκα, ένιωσα αηδιασμένη και με τους δυο μας. Ήξερα πως δεν ήταν φωτογραφίες που θα έβλεπα αναπολώντας και νοσταλγώντας και ένιωσα μεγάλη απογοήτευση», λέει η 33χρονη στη Daily Mail. «Επιτέλους πια μπορούμε να κάνουμε τα συνηθισμένα πράγματα που κάνουν τα κανονικά ζευγάρια».



Ο Noel και η Leisa εξομολογούνται πως πάντα έτρωγαν πολύ και γρήγορο φαγητό αλλά άρχισαν να συσσωρεύουν πολλά κιλά μετά τη γέννηση των τεσσάρων παιδιών τους. Μάλιστα οι γιατροί της είχαν συστήσει να κάνει χειρουργική επέμβαση στο στομάχι για να χάσει βάρος αλλά εντωμεταξύ έμεινε έγκυος για Τρίτη φορά- στα δίδυμα κορίτσια της- κι έτσι η επέμβαση αναβλήθηκε.

«Ξέραμε πως είμασταν παχύσαρκοι αλλά φτάσαμεσε τέτοιο σημείο που δεν ήταν πια απλώς επικίνδυνο για την υγεία μας, είμασταν σαν ωρολογιακές βόμβες», συνεχίζει η 33χρονη.



«Νιώθουμε πλέον υπέροχα, μας ικανοποιούν απλά πράγματα που δεν μπορούσαμε να κάνουμε, όπως να τρέχουμε πίσω από τα παιδιά ή το να μπορούμε να φορέσουμε ό,τι ρούχα θέλουμε και όχι μόνο μεγάλα μεγέθη. Νιώθω πολύ πιο ελεύθερος», λέει ο Noel.

«Χάσαμε τόσα πολλά κιλά που δεν μας κάνουν ούτε οι βέρες μας».


eirinika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου