ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

400 Ελληνίδες έγιναν "πορνοστάρ" αντί για μοντέλα! Η απίστευτη απάτη του 27χρονου από την Έδεσσα

porno



Πάνω από 400 Ελληνίδες έπεσαν θύματα ενός 27χρονου απατεώνα από την Έδεσσα, ο οποίος
εμφανίζονταν ως αντιπρόσωπος μεγάλων εταιρειών εσωρούχων και έπειθε τις ανυποψίαστες γυναίκες να ξεγυμνωθούν και να του στείλουν φωτογραφίες τους! Όλα αυτά προκειμένου να κάνουν... διεθνή καριέρα στης πασαρέλες.

Τελικά φαίνεται πως η μοναδική καριέρα που έκαναν ήταν σε διάφορες ιστοσελίδες του εξωτερικού! Εκεί όπου φιγουράριζαν οι φωτογραφίες τους προς τέρψιν των... οφθαλμών των χρηστών του διαδικτύου, που ψάχνουν "καυτές" φωτογραφίες και βίντεο γυναικών της διπλανής πόρτας.

Πως ξετυλίχθηκε το κουβάρι
Η απίστευτη υπόθεση για την δραστηριότητα του 27χρονου από την Έδεσσα ήλθε στο φως της δημοσιότητας έπειτα από 32 καταγγελίες γυναικών και μιας γνωστής διεθνώς εταιρείας εσωρούχων. Ο δράστης είναι μάλιστα γόνος γνωστής οικογενείας της περιοχής, καθώς ο πατέρας του είναι συμβολαιογράφος και η μητέρα του δικηγόρος.

Το κόλπο που χρησιμοποιούσε ο 27χρονος για να προσεγγίσει τις ανυποψίαστες νεαρές και αιθέριες υπάρξεις ήταν απλό. Έμπαινε στης ιστοσελίδες γραφείων και σχολών με μοντέλα και υπέκλεπτε τα στοιχεία των γυναικών που ήθελαν να κάνουν καριέρα στο “μόντελιγκ”.

Στην συνέχεια τις αναζητούσε στο Facebook όπου και εμφανίζονταν ως αντιπρόσωπος διεθνούς εταιρείας γυναικείων εσωρούχων, αναζητώντας δήθεν μοντέλα για να διαφημίσουν τα νέα προϊόντα της εταιρείας.

Ξεκινούσε από τις... αναλογίες
Αρχικά ζητούσε από τα ανυποψίαστα θύματά του να του στείλουν αναλογίες σώματος και μια απλή φωτογραφία. Στην συνέχεια περνούσε σε πιο... δραστικές κινήσεις, καθώς έστελνε μηνύματα στις ανυποψίαστες κοπέλες, για τα επόμενα στάδια της "πρόσληψης".

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τις πληροφορίες, ζητούσε από τις κοπέλες να του στείλουν φωτογραφίες με εσώρουχα η ημίγυμνες, προκειμένου να ολοκληρωθεί η πρόσληψη, λέγοντας πως το μοντέλο είχε ήδη επιλεγεί ώστε να διαφημίσει τα εσώρουχα της εταιρείας. Μάλιστα με αμοιβές που κυμαίνονταν από 350 μέχρι και 1.000 ευρώ για κάθε φωτογράφιση!

Περισσότερες από 400 κοπέλες έστειλαν φωτογραφίες γυμνές ή φορώντας μόνο εσώρουχα στον 27χρονο από την Έδεσσα, οποίος μάλιστα για να κάνει δύσκολο τον εντοπισμό του από τις αρχές, έβρισκε ελεύθερα δίκτυα ίντερνετ και έτσι πραγματοποιούσε τις συνομιλίες με τα θύματά του.

Εδώ και δύο χρόνια οι αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προσπαθούσαν να βάλουν... στο χέρι τον 27χρονο και τελικά έφθασαν στο σπίτι του στην Έδεσσα, πλην όμως ο ίδιος είχε προλάβει να εξαφανιστεί και πλέον αναζητείται.
Το "καυτό" υλικό γινόταν πορνογραφία!
Από τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, όλο το υλικό που είχε συγκεντρώσει τα δυο τελευταία χρόνια ο 27χρονος, ίσως το διακινούσε και μάλιστα έναντι αμοιβής σε χρήστες του διαδικτύου που ενδιαφέρονταν για την αγορά ερασιτεχνικών βίντεο και φωτογραφιών γυναικών της διπλανής πόρτας.

Τις "ψάρευε" από το Facebook με χρήση... wi fi για να μην τον εντοπίζουν!



Η συνέχεια εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου