ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

Το μυθιστόρημα της φρίκης με την άτυχη γυναίκα στην Κοζάνη (Φωτογραφίες)




Ξεπερνά ακόμη και τις ταινίες φρίκες το θρίλερ με την εξαφάνιση της 37χρονης Ανθής Λινάρδου.



Ξεπερνά ακόμη και τις ταινίες φρίκες το θρίλερ με την εξαφάνιση της 37χρονης Ανθής Λινάρδου, η οποία από το βράδυ του περασμένου Σαββάτου θεωρείτο αγνοούμενη από το σπίτι της στο Βελβεντό Κοζάνης.


Το μεσημέρι της Τετάρτης, η μητέρα τριών παιδιών βρέθηκε δολοφονημένη και θαμμένη σε χωράφι του συζύγου της, το οποίο μάλιστα είχε φρεζαριστεί κινώντας τις υποψίες της αστυνομίας.







Δράστης ο ίδιος ο σύζυγός της, ο οποίος για να θολώσει τα νερά , όλες αυτές τις ημέρες, εμφανιζόταν συντετριμμένος και μετείχε στις έρευνες για τον εντοπισμό της. Οπως ομολόγησε στην αστυνομία, την έπνιξε με τα ίδια του τα χέρια το Σάββατο το βραδυ έπειτα από τσακωμό, και ενώ παιδιά κοιμούνταν δίπλα, και στη συνέχεια την μετέφερε με το αυτοκίνητο στο χωράφι του και την έθαψε. 

Το φρικιαστικό έγκλημα δεν τελείωσε όμως εκεί. Ο συζυγοκτόνος πήγε την Κυριακή το πρωι και φρέζαρε το χωράφι, πιστεύοντας προφανώς ότι έτσι θα εξαφανίσει κάθε ιχνος και στη συνέχεια πήγε ο ιδιος στην αστυνομία για να δηλώσει την εξαφάνισή της, σκηνοθετώντας το «τέλειο έγκλημα»

Ο ίδιος είπε οτι τη δολοφόνησε επειδή ήθελε να χωρίσουν, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι κάποιοι του είπαν ότι είχε εξωσυζυγική σχέση.  


Τι έλεγε ο συζυκτόνος

Ανατριχίλα προκαλούν όσα έλεγε ο συζυγοκτόνος αφού είχε στραγγαλίσε τη μητέρα των τριών του παιδιών: «Γύρω στις 21:30 μου είπε ότι θα βγει για ποτό και έφυγε λίγα λεπτά μετά. Εγώ είχα αποκοιμηθεί, δεν την είδα να βγαίνει. Κατά τις 23:00 ξύπνησα, είδα ότι δεν είχε επιστρέψει, αλλά δεν ανησύχησα γιατί είχε περάσει μόνο μιάμιση ώρα. Το πρωί όταν διαπίστωσα ότι δεν ήταν στο σπίτι, άρχισα να ανησυχώ και κάλεσα την Αστυνομία. Δεν πήρε μαζί της προσωπικά αντικείμενα, χρήματα, κινητό, ούτε καν ρούχα!» 


Για να θολώσει μάλιστα τα νερά ο συζυγοκτόνος έλεγε ότι δεν υπήρχε κάποιο σοβαρό πρόβλημα στη σχέση τους και εμφανιζόταν ανήσυχος για το τι μπορουσε να της έχει συμβει! «Δεν είχαμε κανένα πρόβλημα. Οπως όλα τα ζευγάρια, κι εμείς είχαμε τις διαφωνίες μας, αλλά οχι κάτι σοβαρό. Ημασταν μια χαρά. Ανησυχώ για το τι μπορεί να συμβεί. Δεν έχει ξανατύχει να φύγει χωρίς να πει πού πάει» έλεγε χαρακτηριστικά.

Διαφορετική ηταν πάνωτς η εκτίμηση του πεθερού της 37χρονης και πατέρα του δράστη, Μανώλη Τσιουχάρα,  ο ρόλος του οποίου επίσης ερευνάται. Ελεγε οτι Ανθή Λινάρδου «έφυγε με κάποιον γιατί δεν της άρεσε η ζωή στο Βελβεντό. Ηταν συνεννοημένο το πράγμα». Ο πεθερός έλεγε ότι η 37χρονη, που καταγόταν από τον Πειραιά, δεν ήταν ευχαριστημένη με τη ζωή  στην Κοζάνη. «Κατά καιρούς είχε δείξει σημάδια ότι ήθελε να ξεσκάσει. Με τον κόσμο δεν έκανε παρέα -τα είχε γράψει στο Facebook αυτά. Η γυναίκα έφυγε...». 


Οι αναρτήσεις της στο Facebook

Οι αναρτήσεις της στο Facebook, πάντως, ήταν εύγλωττες των συναισθημάτων της: Η τελευταία της ανάρτηση στις 6 Νοεμβρίου έχει ως εξής: - Ψυχιατρείο εκεί; - Ναί!! - και δω ρε γ@μώτο!


  Στις 21 Οκτωβρίου είχε αναρτήσει την εξής σκέψη του Αϊνστάιν: «Είναι μια σκέψη που με βασανίζει διαρκώς: Τελικά εγώ είμαι ο τρελός ή όλοι οι άλλοι;» Κι όταν κάποιος σχολίασε «E είσαι ούφο!!!! Πραγματικάααααααααααααααααααααα», εκείνη είχε προειδοποιήσει:  «Εσυ στευ τιουντ κι θα δεις»...



thetoc



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου