ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

ΝΟ.Δ.Ε.Νέας Δημοκρατίας Γρεβενών: «Η Εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην προεδρία της ΝΔ είναι νίκη για την Ελλάδα»







Η ΝΟΔΕ Γρεβενών συγχαίρει θερμά τον νέο Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη


για την μεγάλη εκλογική του νίκη, η οποία σηματοδοτεί μια βαθειά αλλαγή στο κομματικό και πολιτικό σύστημα της Χώρας και φέρνει την ελπίδα στις Ελληνίδες και στους Έλληνες για ένα καλύτερο μέλλον.
Ευχαριστούμε από βάθους καρδιάς όλους όσους συνέβαλαν εθελοντικά στην εκλογική διαδικασία και συγχαίρουμε τους υποψηφίους για τον αγώνα τους.




Η σημερινή μέρα δεν έχει νικητές και ηττημένους αλλά μία παράταξη αναγεννημένη και περισσότερο ενωμένη από ποτέ, μαζί με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη που κράτησε τη Νέα Δημοκρατία σταθερή και συμπαγή όλο αυτό το διάστημα, μαζί με τον Α. Τζιτζικώστα και τον Α. Γεωργιάδη, μαζί με τα μέλη, τις φίλες και τους φίλους του κόμματος, μαζί με όλες και όλους όσους μας εμπιστεύονται και τάσσονται στο πλευρό μας.

Από σήμερα η Νέα Δημοκρατία γυρίζει σελίδα και ανοίγει ο δρόμος για την ριζική ανασυγκρότηση των δομών και των λειτουργιών του κόμματός μας. Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα η πατρίδα μας θα αποκτήσει έναν ισχυρό και σύγχρονο πολιτικό φορέα με νέα αντίληψη και ρεαλισμό, για να αντιμετωπίσουμε αποφασιστικά τον λαϊκισμό, τις καταστροφικές επιλογές της κυβέρνησης καθώς και όλες εκείνες τις ιδεοληψίες της Μεταπολίτευσης, που μας πήγαν πίσω και μας εγκλώβισαν σε ένα αναποτελεσματικό κράτος και σε μία ασθμαίνουσα οικονομία που έμαθε να ζει μόνο με δανεικά.

Η Νέα Δημοκρατία υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, όλες και όλοι μαζί, θα αγωνιστούμε και θα τα καταφέρουμε, να δώσουμε τη λύση, ώστε να βγούμε από τη δεινή δημοσιονομική θέση και να καταστήσουμε την Ελλάδα μία ανεπτυγμένη οικονομία που θα φέρει την ευημερία στον τόπο μας.




Πρόεδρος ΝΟ.Δ.Ε.Νέας Δημοκρατίας Γρεβενών
Αθανάσιος Σταυρόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου