ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

Η Βίκυ Σταμάτη χαμογελαστή, με ένα τεράστιο φιόγκο στο κεφάλι, στα δικαστήρια (Φωτογραφίες)





Με φανερά αλλαγμένη διάθεση, πιο fit και χαμογελαστή εμφανίστηκε το πρωί στα δικαστήρια η Βίκυ Σταμάτη.

Η σύζυγος του πρώην υπουργού έδωσε το πρωί συμπληρωματική κατάθεση στο πλαίσιο της έρευνας της ελβετικής Δικαιοσύνης για ξέπλυμα μαύρου χρήματος μέσω του δικού τους τραπεζικού συστήματος.
Η κυρία Σταμάτη έδωσε τις διευκρινίσεις στον ανακριτή αρμόδιο για θέματα δικαστικών συνδρομών κ. Καρακωνσταντή στον οποίο η ελβετική δικαιοσύνη είχε αποστείλει τα ερωτήματα. Σύμφωνα με πληροφορίες η κυρία Σταμάτη επιβεβαίωσε την αρχική της κατάθεση χωρίς να δώσει περαιτέρω στοιχεία.




Oπως ανέφεραν δημοσιεύματα που είχαν δει το φως της δημοσιότητας μετά την αποφυλάκιση της Βίκυς Σταμάτη, η οποία είναι γνωστή στο πανελλήνιο για τη χλιδάτη και προκλητική ζωή της, φαίνεται ότι μετά τη φυλακή έχει γυρίσει ριζικά σελίδα στη ζωή της.
Η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, πληροφορίες αναφέρουν, έχει αλλάξει πια την ποιότητα και την πορεία της ζωής της. Ο εγκλεισμός στη φυλακή επί 3,5 χρόνια ήταν για αυτήν ένα μάθημα και τώρα πια έχει άλλες προτεραιότητες. Εκείνη ζει πια σε ένα σπίτι στο Χαλάνδρι και ασχολείται αποκλειστικά με τον μικρό γιό της. Περνά πολλές ώρες μαζί του, τον βοηθά στα μαθήματά του και τον συνοδεύει στις εξωσχολικές δραστηριότητές του.

Από το πλευρό της, όμως δεν λείπει και ο φύλακας – άγγελός της, ο αδελφός της, ο οποίος όλα αυτά τα χρόνια στήριξε όχι μόνο την ίδια, αλλά και την οικογένειά της, καλύπτοντας ακόμη και τις ανάγκες σίτισης και ένδυσης του γιού της. Συχνά, μάλιστα, οι δυο τους βγαίνουν έξω και κάνουν μικρούς περιπάτους ή βόλτες με τη βέσπα του.

iefimerida.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου