ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016

Σάρωσε το πρώτο επεισόδιο της Μουρμούρας με το νέο ζευγάρι





Η πετυχημένη σειρά του Alpha ξεκίνησε το 2016 ανανεωμένο, με ολοκαίνουρια ιστορία και τα πρώτα δείγματα της τηλεθέασης μόνο
χαμόγελα μπορούν να προκαλούν στο κανάλι της Κάτζας


Τα Χριστούγεννα η πιο επιτυχημένη κωμική σειρά του Alpha αποχαιρέτησε ένα από τα τρία ζευγάρια με τα οποία μας συστήθηκε, τα οποία και υποδυόταν η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και ο Πάνος Βλάχος. Τη Δευτέρα το βράδυ, η Μουρμούρα επέστρεψε με νέο επεισόδιο και νέο ζευγάρι, του Γιάννη Τσιμιτσέλη και Δανάη Επιθμιάδη και κέρδισε το στοίχημα της τηλεθέασης.

Η κωμική σειρά σημείωσε 30.9% στο γενικό σύνολο, ενώ το νεανικό κοινό κατέγραψε ποσοστό 34,9% κόβοντας με άνεση πρώτη το νήμα της τηλεθέασης. Το καθημερινό σίριαλ Μπρούσκο που βρέθηκε απέναντι περιορίστηκε στο 26% και 18.7% αντίστοιχα, ενώ πολύ πιο κάτω το τηλεπαιχνίδι του MEGA "Δεν Έχω Λόγια" που μετά βίας άγγιξε το 8.5% στο σύνολο και το 7.7.% στις ηλικίες 15 - 44 ετών.
Η είσοδος στην Prime Time των Γιάννη Τσιμιτσέλη και Δανάη Επιθυμιάδη στέφεται με απόλυτη επιτυχία και μένει να δούμε αν το νέο ζευγάρι θα ανανεώσει και θα φρεσκάρει τη σειρά που παρουσιάζει αυτή τη σεζόν ελαφρά υποχώρηση στα νούμερα τηλεθέασης σε σύγκριση πάντα με τις περασμένες χρονιές.



news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου