ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

Κινητοποίηση ανθρωπιάς μέσα από μία τραγωδία






Σε οικογενειακή τραγωδία κατέληξε την προηγούμενη εβδομάδα, η καταδίωξη κλεμμένου αυτοκινήτου από την τροχαία στο
Hobart της Αυστραλίας, όταν το εν λόγω όχημα συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 24χρονη έγκυος.


Η άτυχη γυναίκα κατέληξε στα χέρια των γιατρών στο Royal Hobart Hospital, το 32 εβδομάδων έμβρυο όμως διασώθηκε, όπως και το 2 ετών παιδί που συνταξίδευε στο πίσω κάθισμα.


Όλα ξεκίνησαν όταν η Aστυνομία έλαβε σήμα για ένα κλεμμένο τετρακίνητο Toyota RAV 4, με πινακίδες του Queensland, το οποίο κινήτο με μεγάλη ταχύτητα. Το όχημα οδηγούσε ένας 15χρονος, με συνεπιβάτες δύο συνομηλίκους του, αλλά και ένα 12χρονο κορίτσι.

Τα αστυνομικά οχήματα αποφάσισαν να αποφύγουν την καταδίωξη, εκτιμώντας τους κινδύνους, κάτι που επιβεβαιώθηκε όταν, λίγα λεπτά μετά το πέρας της καταδίωξης, το όχημα προσέκρουσε μετωπικά, με μεγάλη ταχύτητα στο όχημα της άτυχης Sarah Paino, παραβιάζοντας φωτεινό σηματοδότη, στη διασταύρωση των οδών Davey και Argyle, στο κέντρο του Hobart.

Η 24χρονη είχε μόλις αφήσει τον σύντροφό της, Daniel STirling, στο αρτοποιείο που εργάζεται. Στο όχημα, τη στιγμή της σύγκρουσης, επέβαινε ο δύο ετών γιος της, ο οποίος διασώθηκε με ελαφρύ τραυματισμό. Η ίδια μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί κατάφεραν να σώσουν την ζωή του βρέφους που κυοφορούσε και το οποίο τώρα νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση.

Ο συντετριμμένος σύντροφος και πατέρας πέρασε το Σαββατοκύριακο στο πλευρό του νεογνού, ενώ ο εργοδότης του αποφάσισε να προχωρήσει σε εκστρατεία συγκέντρωσης χρημάτων για την οικονομική τους ενίσχυση. Συγκινημένα, τα μέλη της τοπικής κοινωνίας έσπευσαν να συνεισφέρουν συγκεντρώνοντας περισσότερα από 92 χιλιάδες δολάρια σε μία μέρα – μόνο τις πέντε πρώτες ώρες της κινητοποίησης, είχαν συγκεντρωθεί περισσότερα από 30 χιλιάδες.

Όσο για τον υπαίτιο της τραγωδίας, συνελήφθηκε στο Kingston, ύστερα από εξάωρη καταδίωξη και του απαγγέλθηκε η κατηγορία της ανθρωποκτονίας και της κλοπής. Τόσο ο 15χρονος οδηγός όσο και οι συνεπιβάτες του, νοσηλεύονται καθώς είναι κι εκείνοι ελαφρά τραυματισμένοι. Οι έρευνες για τις συνθήκες της κλοπής του οχήματος και της κατάστασης στην οποία βρίσκονταν οι δράστες, συνεχίζονται.

Νέος Κόσμος Αυστραλίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου