ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016

Κανένας ίχνος των δύο αγνοούμενων στο Μεσολόγγι -Τα δύο σενάρια που εξετάζει η αστυνομία





Δεν έχει τέλος η αγωνία για τους συγγενείς των δύο ανδρών που αγνοούνται από τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς.



Εως τώρα οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό των δύο φίλων, 40 και 35 ετών, είναι άκαρπες, αφού εδώ και 4 ημέρες δεν έχουν καταφέρει να βρουν ούτε ίχνος των δύο ανδρών. Σημειώνεται ότι τις έρευνες συνδράμει από σήμερα και το ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ.. Με τις θερμικές κάμερες που διαθέτει θα εξαντληθεί η τελευταία πιθανότητα οι δυο νέοι να βρίσκονται κάπου τραυματισμένοι, το αν το αυτοκίνητό τους έχει πέσει σε κάποιο γκρεμό ή είχαν καποιο ατύχημα και βρίσκεται σε σημείο που δεν μπορούν να εντοπίσουν οι άνδρες της πυροσβεστικής και της ΕΜΑΚ στις έρευνες που κάνουν από το έδαφος.

Παραμονή Πρωτοχρονιάς τους είδαν τελευταία φορά
Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς ο Γιάννης και ο Βασίλης έδωσαν τα τελευταία σημάδια ζωής στο χωριό Πεντάλοφο της Αιτωλοακαρνανίας που είχαν βγει για να διασκεδάσουν, ωστόσο από εκεί μετά τα ίχνη τους αγνοούνται. Κάμερες ασφαλείας στον επαρχιακό δρόμο προς το χωριό Λεσίνι κατέγραψαν το αυτοκίνητό τους, ένα μαύρο Toyota Corolla, με αριθμό κυκλοφορίας ΑΙΚ 7885.

Οι έρευνες της αστυνομίας
Η ΕΛ.ΑΣ στα χέρια της έχει το οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας με το ΙΧ των δύο ανδρών και αναζητά και μαρτυρίες που θα μπορέσουν να δώσουν στοιχεία για το τι μπορεί να έχει συμβεί και οι δύο φίλοι να εξαφανίστηκαν από προσώπου γης.
Τα σενάρια που εξετάζονται είναι δύο
Το πρώτο είναι να είχαν τροχαίο ατύχημα στις όχθες του Αχελώου, πληροφορίες αναφέρουν πως και οι δύο είχαν καταναλώσει αλκοόλ. Ήδη από το Σάββατο διεξάγονται έρευνες στον ποταμό, με δύτες και βάρκες, όμως χθες Κυριακή οι έρευνες ήταν αδύνατες, λόγω της κακοκαιρίας που έπληττε την Αιτωλοακαρνανία. Σήμερα οι αρχές και πάλι θα ερευνήσουν σπιθαμή προς σπιθαμή τον Αχελώο.
Το δεύτερο σενάριο είναι να βρέθηκαν στο λάθος τη σημείο τη λάθος στιγμή και να έπεσαν μποστά σε κάποια «συναλλαγή» ανθρώπων του υποκόσμου.

Το στίγμα των κινητών τηλεφώνων

Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δύο φίλοι καταγράφηκε στο δρόμο προς Λεσίνια από δύο κάμερες, με διαφορά 12 λεπτών, σε μια απόσταση 4 χιλιομέτρων, κάτι που προκαλεί ερωτήματα αφού πρόκειται για μία απόσταση που καλύπτεται κανονικά σε 3-4 λεπτά. Την ίδια ίδια στιγμή από την ανάλυση του σήματος των κινητών τους τηλεφώνων που εντοπίστηκαν να εκπέμπουν από την περιοχή, προκύπτει ότι και τα δυο «χάθηκαν» με ελάχιστη χρονική διαφορά μεταξύ τους...



iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου