ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

Ο Ολυμπιακός κάνει αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και ο Παναθηναϊκός είναι κερδοφόρος!




Κέρδη ύψους 1,4εκ. ευρώ παρουσιάζει ο ισολογισμός της ΚΑΕ Παναθηναϊκός!


Από την 1η Ιουλίου 2014 έως και τις 30 Ιουνίου 2015 ο «πράσινος» σύλλογος έχει κέρδη προ φόρων που ξεπερνούν τα 1,4εκ. ευρώ, τη στιγμή που οι Αγγελόπουλοι προχώρησαν σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 12εκ. ευρώ.


Η ενημέρωση της ΚΑΕ:

Καλούνται οι κ.κ. μέτοχοι της ως άνω Εταιρείας στην 32η εξ αναβολή Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Εταιρείας «ΠΑΟ – ΚΑΕ» εις την έδρα και τα γραφεία της Εταιρείας που βρίσκονται στην Κηφισιά Αττικής επί του 14ου χλμ της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας, που θα γίνει την 1η Φεβρουαρίου 2016, ημέρα Δευτέρα και ώρα 8:00 π.μ., δια να αποφασίσουν επί των κάτωθι θεμάτων της Ημερησίας Διατάξεως της Συνελεύσεως :

Θέμα 1ο : Υποβολή και έγκριση της Εκθέσεως του Διοικητικού Συμβουλίου επί των πεπραγμένων της χρήσεως 01/07/2014 – 30/06/2015.

Θέμα 2ο : Υποβολή και έγκριση των οικονομικών καταστάσεων της υπολόγου χρήσεως 01/07/2014 – 30/06/2015 (Ισολογισμός, Προσάρτημα και Κατάσταση Αποτελεσμάτων Χρήσεως).

Θέμα 3ο : Υποβολή και έγκριση της Εκθέσεως του Ορκωτού Λογιστή επί χρήσεως 01/07/2014 – 30/06/2015.

Θέμα 4ο : Έγκριση αμοιβών συμβούλων.

Θέμα 5ο : Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ελεγκτών από κάθε ευθύνη διαχειρίσεως, ελέγχου και αποζημιώσεως δια την υπόλογο χρήση 01/07/2014 – 30/06/2015.

Θέμα 6ο : Εκλογή τακτικών και αναπληρωματικών ορκωτών λογιστών ελεγκτών δια την εταιρική χρήση 01/07/2015 – 30/06/2016.

Θέμα 7ο : Κάθε θέμα που δεν συμπεριλαμβάνεται στην παρούσα Ημερησία Διάταξη της παρούσης Προσκλήσεως δια την συνέλευση δύναται να προστεθεί νέο θέμα εφόσον δεν υπάρχει έγγραφη αντίρρηση από τους μετόχους της Εταιρείας. Παμψηφεί και ομόφωνα αποφασίζουν αυτοί δια την προσθήκη νέου θέματος εις την Ημερησία Διάταξη εφόσον παρίσταται εις την παρούσα συνέλευση το σύνολο των μετόχων, μετοχών και ψήφων της Εταιρείας.

Οι εκ των κ.κ. Μετόχων που επιθυμούν να παραστούν εις την παρούσα Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Εταιρείας αυτοπροσώπως ή δια αντιπροσώπων, υποχρεούνται να καταθέσουν σύμφωνα με το νόμο και το καταστατικό της Εταιρείας τις μετοχές τους εις το ταμείο της Εταιρείας ή εις το ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ή σε οποιαδήποτε στην Ελλάδα αναγνωρισμένη τράπεζα και να προσκομίσουν εις τα γραφεία της Εταιρείας τις αποδείξεις περί της τοιαύτης καταθέσεως των μετοχών και τα πληρεξούσια έγγραφα των αντιπροσώπων απόντων μετόχων πέντε (5) πλήρης ημέρες προ της ορισθείσης ως άνω Ετησίας Τακτικής Γενικής Συνελεύσεως των Μετόχων της Εταιρείας.



pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου