ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

2.500.000 ευρώ έμβασμα τηλεπαρουσιάστριας..

230 δικογραφίες-100 κλήσεις σε "υπόπτους" για τα εμβάσματα στη UBS



Με γρήγορους ρυθμούς συνεχίζονται οι διασταυρώσεις στις λίστες με τις
καταθέσεις στη UBS που ερευνώνται από τους οικονομικούς εισαγγελείς, οι οποίοι έχουν σχηματίσει ήδη 230 δικογραφίες για τις περιπτώσεις όπου οι αποκλίσεις μεταξύ των δηλωθέντων εισοδημάτων στην Ελλάδα και των καταθέσεων στην Ελβετία είναι πολύ μεγάλες.


Οι πρώτοι 100 καταθέτες, μεταξύ αυτών και γνωστά ονόματα καλλιτεχνών αλλά και ανθρώπων της τηλεόρασης, έχουν λάβει μάλιστα τις σχετικές κλήσεις για να δώσουν εξηγήσεις.

Οι ελεγχόμενοι δεν καλούνται ως μάρτυρες αλλά ως ύποπτοι τέλεσης φοροδιαφυγής και ξεπλύματος βρώμικου χρήματος, με ορατό τον κίνδυνο της δέσμευσης των τραπεζικών τους λογαριασμών και της ακίνητης περιουσίας τους.

Οι έλεγχοι δείχνουν μεγάλα εμβάσματα κυρίως στον χώρο των ελεύθερων επαγγελματιών (γιατροί-δικηγόροι), αλλά και σε αυτόν της show biz.

Μεταξύ άλλων έχουν διαπιστωθεί "φουσκωμένα" εμβάσματα που αγγίζουν τα 2.500.000 ευρώ στην περίπτωση μίας τηλεπαρουσιάστριας και καταθέσεις ύψους 1,5 εκατ. ευρώ για άλλες δυο γνωστές τηλεπερσόνες.

Στη λίστα περιλαμβάνεται και ιερέας μεγάλης ενορίας, με κατάθεση που ξεπερνά τις 400.000 ευρώ, ποσό που ο ίδιος υποστηρίζει ότι κατέχει από το 1975, ενώ ελέγχεται και ζωγράφος που εμφανίζει καταθέσεις 3.000.000 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το MEGA, έχουν ταυτοποιηθεί όλα τα μεγάλα υπόλοιπα των καταθέσεων στην UBS τη δεκαετία 2005-2015, ενώ αμέσως μετά το εισαγγελικό στόχαστρο θα στραφεί στη "χρυσή" δεκαετία 1995-2005.

Ωστόσο, ο νόμος για την αυτοκαταγγελία δεν έχει ακόμη κατατεθεί στη Βουλή, με αποτέλεσμα να είναι ορατός ο κίνδυνος μεγάλων καθυστερήσεων στην είσπραξη εσόδων, σε περίπτωση που οι καταθέτες δεν συναινέσουν να κάνουν συμπληρωματική δήλωση φόρου εισοδήματος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου