ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

Η άγνωστη μεγάλη κόρη του Πούτιν: Οι πρώτες φωτογραφίες της 30χρονης Μαρία (εικόνες)






Ο ίδιος φωτογραφίζεται με κάθε ευκαιρία και με στόχο πάντα να
δείξει τη δύναμή του, σε κάθε τομέα. Οι κόρες του Βλαντιμίρ Πούτιν όμως είναι άλλη ιστορία.


Τα παιδιά του Ρώσου προέδρου είναι τόσο άγνωστα στον κόσμο, που αποτελεί ένα μυστήριο όχι μόνο η ζωή τους, αλλά ακόμη και το πρόσωπό τους. Για αυτό προκάλεσε μεγάλη συζήτηση το δημοσίευμα ρωσικού περιοδικού, που έφερε στο «φως» τις πρώτες φωτογραφίες της μεγαλύτερης κόρης του Πούτιν.
Ντυμένη με φόρεμα του 19ου αιώνα, χαμογελώντας δίπλα σε φίλους, σε πάρτι και ταξίδια, αυτές είναι οι πρώτες «αξιόπιστες» φωτογραφίες της 30χρονης Μαρία, από τότε που ο πατέρας της ανέβηκε στην εξουσία, σύμφωνα με το περιοδικό «Νew Times».
Το Κρεμλίνο αρνήθηκε να σχολιάσει αυτό τον ισχυρισμό, αλλά δεν τον διέψευσε κιόλας. Πάντως, την ίδια ημέρα επιβλήθηκε πρόστιμο στο περιοδικό και η ιστοσελίδα του δέχθηκε επίθεση από χάκερ.

Η 30χρονη κόρη του Πούτιν σε αποκριάτικο πάρτι στην Ολλανδία, το 2008

Σύμφωνα με το περιοδικό, στον κύκλο των φίλων της είναι μία ομοφυλόφιλη γυμνάστρια από το Λονδίνο και μία ομοφυλόφιλη καλλιτέχνης, ενώ δημοσιεύθηκε μία φωτογραφία με τις δύο φίλες της από διακοπές στην Ιταλία, τον Ιούνιο του 2010. Μία λεπτομέρεια ιδιαίτερα σημαντική, αν αναλογιστεί κανείς την καταπάτηση των δικαιωμάτων των ομοφυλόφιλων στην Ρωσία του Πούτιν.
Η Μάσα Βορόντσεβα, όπως είναι γνωστή στους φίλους της, έχει κάνει διδακτορικό και μεταπτυχιακή έρευνα στον νανισμό, στο Πανεπιστήμιο της Μόσχας, είναι σύζυγος του 36χρονου Ολλανδού επιχειρηματία Γιόριτ Φάασεν και μαζί έχουν αποκτήσει μία κόρη.
Ζει στη Μόσχα, σε μία ισχυρά φυλασσόμενη περιοχή της ελίτ, ενώ το ζευγάρι έχει περιουσία και στην Ολλανδία. Κάνει μεγάλη ζωή και πρόσφατα πήγε κρουαζιέρα με φίλους στη Μεσόγειο με το πολυτελές γιοτ «Aria», περνώντας από το Μόντε Κάρλο, την Ιταλία, τη Γαλλία, και την Ισπανία.

Στην Ολλανδία το 2008

Η κόρη του Πούτιν σε μαθήματα ιαπωνικού χορού στο Τόκιο το 2009

Σε πάρτι φίλων το 2013
Πριν από λίγους μήνες είχαν γίνει αντίστοιχες αποκαλύψεις και για την αδερφή της Μαρία, την Εκατερίνα Τικχόνοβα. Η 29χρονη, πέρα από την ενασχόληση της στο Πανεπιστήμιο της Μόσχας παίρνει μέρος σε διαγωνισμούς χορού.
Ολα αυτά τα χρόνια, ελάχιστες είναι οι φωτογραφίες των παιδιών του Πούτιν που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα και αυτές- σχεδόν όλες- είναι από τα πρώτα τους χρόνια.
«Ποτέ δεν τους άρεσαν τα φως της δημοσιότητας. Κάνουν τη δική τους ζωή. Μένουν στη Ρωσία, έχουν σπουδάσει εδώ. Είμαι υπερήφανος για εκείνες, συνεχίζουν να σπουδάζουν και να δουλεύουν», είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή του ο Πούτιν.
Σε μπελάδες το περιοδικό



Αξίζει να σημειωθεί ότι την ημέρα που δημοσιεύθηκε το ρεπορτάζ, η κρατική υπηρεσία εποπτείας των ΜΜΕ έδωσε προειδοποίηση στο περιοδικό και του επέβαλε πρόστιμο, ενώ η ιστοσελίδα του δέχθηκε επίθεση από χάκερ.
Το πρόστιμο στο New Time, που ασκεί κριτική στο Κρεμλίνο τα τελευταία χρόνια, αφορούσε άρθρο στο τεύχος του Ιανουαρίου που ανέφερε τον ουκρανικό εθνικιστικό «Δεξιό τομέα» χωρίς να σημειώνει ότι η οργάνωση είναι απαγορευμένη στη Ρωσία. Ενα ΜΜΕ της χώρας μπορεί να κλείσει αν λάβει δύο προειδοποιήσεις μέσα σε ένα χρόνο.
Παράλληλα, την ίδια ημέρα, η ιστοσελίδα του περιοδικού «έπεσε» έπειτα από επίθεση χάκερ. Εδώ και καιρό το Κρεμλίνο είναι ύποπτο ότι εξαπολύει διαδικτυακές επιθέσεις ενάντια σε πολιτικούς αντιπάλους και αντιπολιτευόμενα site, σημειώνει ο Guardian. Κάτι ανάλογο είχε γίνει στο περιοδικό μετά από μία συνέντευξη του αντιπάλου του Πούτιν, Μιχαήλ Κοντορκόφσκι το 2013.

iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου