ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

Εξιχνιάστηκε απάτη σε βάρος της Ιεράς Μητρόπολης Γρεβενών - Συνελήφθη ένας 39χρονος, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος άλλων δύο ατόμων...

Η ανακοίνωση της Μητρόπολης Γρεβενών

ESPA-APATH





Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Γρεβενών σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης
Ασφαλείας Λάρισας εξιχνίασαν απάτη που διαπράχθηκε σε βάρος της Ιεράς Μητρόπολης Γρεβενών. Για την υπόθεση συνελήφθη 39χρονος ημεδαπός, ενώ σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία σε βάρος άλλων δύο ημεδαπών, ενός 39χρονου άνδρα και μιας 20χρονης γυναίκας.




Συγκεκριμένα, προχθές το πρωί άγνωστος άνδρας επικοινώνησε τηλεφωνικά με την Μητρόπολη Γρεβενών, επικαλούμενος ότι είναι διευθυντής τραπεζικού καταστήματος και προφασιζόμενος επικείμενο «κούρεμα» καταθέσεων, προσφέρθηκε να βοηθήσει στη μεταφορά του συνόλου των χρημάτων της Μητρόπολης Γρεβενών σε ασφαλή λογαριασμό, έναντι του ποσού των δώδεκα χιλιάδων (12.000) ευρώ τα οποία θα έπρεπε να καταβληθούν με δύο (2) ισόποσες ταχυδρομικές επιταγές.

Η πρώτη ταχυδρομική επιταγή εισπράχθηκε από τον έναν 39χρονο σε περιοχή της Λάρισας, ο οποίος και συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λάρισας και το εισπραχθέν ποσό κατασχέθηκε και θα αποδοθεί, ενώ η δεύτερη την οποία θα εισέπραττε η 20χρονη, ακυρώθηκε.

Η 20χρονη αναζητείται ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφαλείας Γρεβενών.





Μητρόπολη Γρεβενών: Προσπάθεια εξαπάτησης της Ι.Μ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Στις 9-2-2016 άγνωστο άτομο, προφασιζόμενο Διευθυντή καταστήματος Τραπέζης προκειμένου να διασφαλίσει τα οικονομικά της Ι. Μητροπόλεως από επικείμενο «κούρεμα», ζήτησε από υπάλληλο της Μητρόπολης να καταβληθούν χρήματα σε προσωπικούς λογαριασμούς.

Ευθύς αμέσως έγινε αντιληπτό ότι πρόκειται για επιχείρηση απάτης, ενημερώθηκε πάραυτα η Αστυνομική Διεύθυνση Γρεβενών και το Τμήμα Ασφαλείας Γρεβενών και σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφαλείας Λάρισας στήθηκε επιχείρηση εντοπισμού και σύλληψης της σπείρας και συνελήφθη στη Λάρισα ένα άτομο. Κατά πληροφορίες μας, η αστυνομία διερευνά και την ανάμειξη και άλλων προσώπων στην υπόθεση, ενώ αποκαλύφθηκε ότι ο εγκέφαλος της σπείρας είναι κρατούμενος στις φυλακές Πατρών.

Η Ι.Μ. Γρεβενών θέλει να εκφράσει τις θερμές της ευχαριστίες στον Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Γρεβενών και στον Διοικητή του Τμήματος Ασφαλείας Γρεβενών, οι οποίοι ενεργώντας συστηματικά, μεθοδικά και υποδειγματικά κατάφεραν το παραπάνω αίσιο αποτέλεσμα.

ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου