ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

AEK - Oλυμπιακός: Ζευγάρι μεγάλων συγκινήσεων (BINTEO)





Στο πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής της Superleague δεσπόζει ένα μεγάλο ντέρμπι, με ΑΕΚ και Ολυμπιακό να αναμετρώνται το Σάββατο (13/02) στις
19.30 στο ΟΑΚΑ.
Ο φιλοξενούμενος Ολυμπιακός επιδιώκει να διατηρήσει το αήττητό του μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και η έδρα της ΑΕΚ αποτελεί ένα από τα υψηλότερα εμπόδια στην πορεία για την επίτευξη του στόχου. Από την άλλη, η Ένωση θέλει για βαθμολογικούς, αλλά και λόγους γοήτρου να επιβληθεί του μεγάλου αντιπάλου της, χαριζοντας την χαρά μία νίκης κόντρα στον Ολυμπιακό περίπου 5,5 χρόνια μετά την τελευταία, στο ίδιο γήπεδο.


Οι επικές κιτρινο-κόκκινες κόντρες της δεκαετίας
ΑΕΚ και Ολυμπιακός έχουν συναντηθεί αρκετές φορές την τελευταία δεκαετία, ωστόσο 2 εξ'αυτών των συνατήσεων έχουν αποτυπωθεί στις μνήμες των φιλάθλων.
Η αναμέτρηση των δύο στις 4 Φεβρουαρίου 2007 για το πρωτάθλημα, αποτελεί παιχνίδι μεγάλων συγκινήσεων. Η Ένωση άνοιξε και... έκλεισε το σκορ για το τελικό 3-3, σε ένα παιχνίδι που οι Ερυθρόλευκοι σημείωσαν δύο αυτογκολ (Νικοπολίδης & Κωνσταντίνου).
Και αν το προηγούμενο παιχνίδι είναι ένα από αυτα που μένουν στις μνήμες των φιλάθλων, το επόμενο, αποτελεί σημείο αναφοράς στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφάιρου. Φυσικά, πρόκειται για τον αλησμόνητο τελικό κυπέλλου του 2009, όπου μετά από 90' απίστευτου δράματος το τελικό 3-3 οδήγησε τις δύο ομάδες στην παράταση. Το τελικό 4-4 μετά από 120' έφερε τα πέναλτι. Και μετά από 34(!) εκτελέσεις πέναλτι ο Ολυμπιακός επικράτησε με 15-14 στην ψυχοφθόρα διαδικασία, κατακτώντας εν τέλει το τρόπαιο.



Πολλά έχουν αλλάξει από τότε, ωστόσο η κάθε συνάντηση των δύο ομάδων εγγυάται μεγάλες συγκινήσεις. Θα καταφέρει η Ένωση να σπάσει την παράδοση που την θέλει χωρίς νίκη στις τελευταίες 8 αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό, ή οι Ερυθρόλευκοι θα επεκτείνουν την κυριαρχία τους;
newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου