ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

"Ζητάμε τη σύγκλιση Διοικητικού Συμβουλίου του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Νομού Γρεβενών" ...

synedriash



Οι εκλεγμένοι στη διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Νομού Γρεβενών, Κλεισιάρης Ιωάννης και Παύλου Κωνσταντίνος,
θεωρούμε το συνέδριο του Ε.Κ Γρεβενών κορυφαία διαδικασία για τα σωματεία και τους εργαζόμενους στο νομό μιας και από αυτό θα εκλεγεί η νέα διοίκηση για τα επόμενα τρία χρόνια.

Οι εργαζόμενοι του νομού μας πλήττονται εδώ και 5 χρόνια από τις πολιτικές της λιτότητας και των μνημονίων και η επίθεση θα συνεχιστεί με μεγαλύτερη ένταση σύμφωνα με αυτά που έχουν αποφασιστεί με το τρίτο μνημόνιο. Είναι λοιπόν πολύ σημαντικό η διαδικασία αναγνώρισης των αντιπροσώπων να γίνει και με τον αναγκαίο χρόνο που χρειάζεται αλλά και με πλήρη διαφάνεια.



Ενόψει της Γενικής Συνέλευσης Εκλογών του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Νομού Γρεβενών που θα γίνει την Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016 και ώρα 7:30 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Εργατικού Κέντρου ζητάμε την σύγκλιση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ε.Κ. Γρεβενών μια ημέρα τουλάχιστον νωρίτερα προκειμένου το Δ.Σ. πριν το συνέδριο να ελέγξει τα σχετικά έγγραφα όλων των σωματείων για την νομιμοποίηση των αντιπροσώπων τους στο συνέδριο του Ε.Κ. Γρεβενών.

Η σύγκλιση ΔΣ μισή ώρα πριν την έναρξη των εργασιών του συνεδρίου δεν παρέχει ούτε τον απαραίτητο χρόνο αλλά δεν υπηρετεί και τη διαφάνεια.
Τα μέλη του Δ.Σ.
Κλεισιάρης Ιωάννης Παύλου Κων/νος

1 σχόλιο:

  1. Απ οσο ξερω οι δυο κυριοι που βγαλανε την ανακοινωση ειναι και μελη του ΠΑΜΕ. Τι ακριβως θελουν να αποδειξουν αετε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή